OGLASILA SE LEGENDA

Cristiano Ronaldo previše je arogantan, ponašanjem živcira Realove navijače

Foto: Reuters/PIXSELL
Cristiano Ronaldo previše je arogantan, ponašanjem živcira Realove navijače
19.03.2015.
u 19:55
– Ne treba mu zviždati, ali Ronaldo mora popraviti svoje ponašanje, svoju umišljenost – rekao je Santillana
Pogledaj originalni članak

Realova legenda Carlos Santillana uoči El Clasica kritizirao je napuhanost i arogantnost koju Cristiano Ronaldo iskazuje u posljednjim utakmicama kraljevskog kluba. Posebno je to bilo vidljivo protiv Levantea kad nije slavio pogodak samo zato što ga on nije zabio.

– Ponekad mi se ne sviđa njegovo ponašanje. Cristiano živcira i Realove navijače, možete tek zamisliti koliko iritira navijače ostalih klubova. Ne treba mu zviždati, ali Ronaldo mora popraviti svoje ponašanje, svoju umišljenost. Izabrao bih Balea, Benzemu i Cristiana prije nego Barcelonin napadački trojac Messija, Suareza, Neymara. No, jako bih volio da Messi dođe u Real – poželio je Santillana.

Teško da će ga Portugalac čuti, nezadovoljan je posljednjih tjedana jer nije navikao na toliko kritika i tako malo pogodaka na "kontu". No ako želi biti kao na početku sezone, morat će uložiti trud koji mu nije stran.

>> Igrači Reala slavili gol, a Ronaldo se ljutio što on nije zabio

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DA
Djeca_Arbata
20:38 19.03.2015.

Ima jedan još bahatiji od njega...samo taj vozi bicikl u kontra smjeru...

Avatar drug lenjin
drug lenjin
20:32 19.03.2015.

Obični kmezavi napuhanko kojemu je sve podređeno.Njegovi nogometni pokreti počeli su biti predmet ismijavanja.

MI
mismis
21:53 19.03.2015.

Ajmo sad Ronalda pljuvat sa svih strana radi totalno bezvezne stvari (inace su svi eksperti u citanju misli kaj je mene osobno jako iznenadilo) pa da sto prije zaboravimo kak je gospon covjek uzor idol i dusa od covjeka Messi skoro pregazio svoje navijace! Al nema veze, bitno da se Ronaldo ljutio. (makar bi se dalo diskutirat dal se ljutio radi toga kaj je bale zabio ili mozda, ali samo mozda, bio ljut kaj su mu skarice skinute s crte ili kaj je njegov udarac strajfal balea, ali dobro- kao sto sam rekla ljudi citaju misli pa ko sam ja da sudim). Dao Bog da Ronaldo zabije hat trick u el classicu pa da mu odate i neko priznanje umjesto da slusamo kakav je "los" covjek i ne bas neki igrac jer eto, on je valjda jedini na svijetu koji nogomet igra sam protiv 11 suparnickih igraca.