VRATAR U NEMILOSTI

Casillas: Mourinho i ja poštujemo se na poslu, ali privatno...

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Casillas: Mourinho i ja poštujemo se na poslu, ali privatno...
25.04.2013.
u 22:18
Vratar Reala indirektno je priznao kako se on i trener "vole" samo među zidinama Bernabeua
Pogledaj originalni članak

Iker Casillas mogao je samo gledati i plakati nad katastrofom svojeg Reala u Dortmundu. Vratar Madriđana, koji je u nemilosti trenera Josea Mourinha nekoliko mjeseci, također vjeruje da njegovi suigrači, i bez njega, možda mogu do preokreta i do finala Lige prvaka.

- Borussija je odigrala odličnu utakmicu. Igrali su jako dobro i moram priznati da su bili bolji u prvom susretu polufinala. Rezultat za nas nije dobar, međutim ostala je još jedna utakmica gdje trebamo pokušati nadoknaditi izgubljeno - smatra Casillas.

Njegovo mjesto među vratnicama sad je rezervirano za Diega Lopeza koji odlično odrađuje posao. Casillasa teško da čeka povratak na radno mjesto dok je Jose u Realu. I ne samo zato jer je Lopez dobar i što je Casillas možda ispao iz forme, već zbog loših odnosa s trenerom, o kojima se naveliko šuška. Mou je nedavno rekao da Iker mora čekati svoju priliku...

- Mourinho nije hladan, on je iskren i rekao je istinu. Na profesionalnom nivou jako poštujemo jedan drugog,  No, privatno imamo mnogo drugačiji odnos. Xabi Alonso je to već ranije objasnio. Mi imamo jedan odnos poslovni, a drugačiji osobni. Međutim, i treneru i meni je klub na prvom mjestu - u rukavicama je Casillas objasnio odnos s Portugalcem.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.