POJAČANJE

Cedevita dobila svog Jordana! Stigao najbolji igrač Antalije

Foto: zimbio.com
Cedevita dobila svog Jordana! Stigao najbolji igrač Antalije
21.03.2013.
u 16:32
- Prvi kontakt sa gradom je sjajan i vjerujem da me očekuje puno lijepih trenutaka u Zagrebu - kazao je američki razigravač
Pogledaj originalni članak

Theodore Jordan potpisao je za Cedevitu i treneru Vuliću bit će na raspolaganju u hrvatskom prvenstvu. Riječ je o mladom playmakeru (rođen 11.12.1989.), visokom 184 cm koji je nakon završetka uglednog američkog sveučilišta Seton Hall ostao bez drafta te je karijeru u sezoni 12/13 nastavio u Turskoj, u Antaliji gdje se profilirao kao vodeći igrač kluba.

- Sretan sam što sam stigao u jedan takav klub kao što je Cedevita, u momčad sa puno vrhunskih igrača. Prvi kontakt sa gradom je sjajan i vjerujem da me očekuje puno lijepih trenutaka u Zagrebu - pri dolasku u Zagreb rekao nam je novi igrač Cedevite, pred kojim su liječnički pregledi i prvi trening s momčadi u četvrtak navečer.

- U Antaliji sam bio najbolji igrač, podjednako na playu i na dvici kada je to trebalo. Vjerujem da će momčad osjetiti moju energiju i da ću tako pomoći ostvarenju visokih klupskih ciljeva. Mogu igrazi klasičnog organizatora igre ili na pozicijama šutera. Svejedn o je što će trener tražiti od mene. Siguran sam da ću dati svoj doprinos pobjedama.

Jordan je u posljednjoj utakmici za Antaliju, u pobjedi 100:93 protiv Kolejlilera igrao 36 minuta, postigao 23 koša (8-15 dvice, 2-3 trice, 1-2 slobodna bacanja) uz čak 8 skokova, 7 asistencija i 3 ukradene lopte. Prosječno je u turskom prvenstvu u 29 minuta na parketu u 22 nastupa ubacivao 14.8 koševa, uz 3.4 skokova i 4 asistencije, te po 1.8 osvojenih i 2.7 izgubljenih lopti. Na sveučilištu Seton Hall u posljednjoj, četvrtoj godini ubacivao je prosječno 16 koševa uz 2.5 skokova, 4.2 asistencije i 1.4 ukradene lopte.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.