CEDEVITA KUP

Cedevita opet ostala kratka

Foto: Antonio Bronić
Cedevita opet ostala kratka
25.09.2009.
u 22:09
Hemofarm je kao i prošle godine u finalu bio bolji u finalu Cedevita kupa od domaćina iz Podsuseda (75:73). Iako su gosti igrali bez dva srebrna srpska reprezentativca Markovića i Mačvana.
Pogledaj originalni članak

- Nikad kad izgubiš nisi zadovoljan, no za mene je ipak važnije kako su moji dečki reagirali na zadatke. Nova smo momčad, još se upoznajemo i oscilacije su normalne - rekao je trener Slobodan Subotić.

Utakmice s Jenisejom i Hemofarmom pokazale su veliki napadački potencijal momčadi. I opet potvrdile da Subotić ima odličan nos za pojačanja, pogotovo kad su u pitanju Amerikanci.

Razigravač Jermaine Anderson je protiv Rusa zabio 13 koševa uz četiri asistencije dok je srpskoj momčadi ubacio dva koša više ali tome je prododao i šest asistencija i pet skokova. Mobley još uvijek nema takve brojke, ima teškoće s leđima, no i on je u u 20 minuta na parketu dao naslutiti da bi mogao Cedeviti donijeti jako puno.

- Sva pojačanja su dobra, to se sigurno moglo vidjeti ovaj vikend. Utakmice kao s Hemofarmom ti odmah pokažu gdje si. NLB liga je je treća po kvaliteti u Europi i sve se vidi. Iskusnije momčadi će nas u regionalnoj ligi sigurno kažnjavati ako ćemo igrati nerozonski u obrani i napadu - rekao je Subotić.

Prije početka regionalne lige Cedevita će idući tjedan još nastupiti na pripremnom turniru u Vršcu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.