nlb liga

Cedevita slomila đetiće, cibosi u podne kod Zvezde

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Cedevita slomila đetiće, cibosi u podne kod Zvezde
13.11.2010.
u 21:00
Nymburk u NLB ligi skinuo skalp i Partizanu (73:69). Bogdanović se zahvalio Barceloni, europskom prvaku, jer ne želi iz Cibone.
Pogledaj originalni članak

U 7. kolu regionalne lige Cedevita je u Podsusedu slomila žilavu Budućnost (70:59), spustivši njezin prosjek za 19 koševa.

– Trener je od nas tražio da podignemo agresivnost obrane – naglasio je američki centar Corsley Edwards (17 koševa).

On i razigravač Draper (12 koševa, 5 asistencija) opet su nosili igru sastava iz Podsuseda, a ovaj put pridružio im se i Rudež (12).

– Važnije od dva boda jest prekidanje serije poraza. Nismo očekivali da će nam do 12. minute dva visoka igrača imati po tri (Vukušić, Edwards), a jedan čak i četiri prekršaja (Plaisted). Srećom, Kaštropil i Petrović dobro su reagirali. Važno je da nam izravni suparnik za visok plasman nije pobjegao za dvije pobjede – ustvrdio je Cedevitin trener Petrović.

Zadar je poražen kod Igokee 75:78, a najviše je ubacio Marko Car (20).

Cibona u nedjelju u podne gostuje u Pioniru kod Crvene zvezde, jedine momčadi bez pobjede u NLB ligi, no koja sad ima trojicu Amerikanaca (Arena Sport 2).

Poredak: 1. Olimpija 5-2, 2. Hemofarm 5-2, 3. Nymburk 5-2, 4. Budućnost 4-3, 5. Cedevita 4-3, 6. Zagreb 4-3... 10. Cibona 3-3...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.