I to je uspjeh

Cedevita znatno povećala televizijsku gledanost košarke

Foto:
Cedevita znatno povećala televizijsku gledanost košarke
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
02.04.2011.
u 10:02
Gledanost je košarke oko 2 posto, pa nam se ne isplati prenositi utakmice, bilo je objašnjenje koje je HTV dosad nudio.
Pogledaj originalni članak

S ekrana su redom nestajali NBA liga, pa domaće prvenstvo, na kraju i Euroliga. No, Cedevita je i tu brojku udvostručila! Od više od 3 posto gledanosti utakmica NLB lige s Krkom i Partizanom, do 4 posto u srazu sa Zagrebom, te 4,61 posto protiv Estudiantesa. A zanimljivo je i kako je za vrijeme same utakmice u Madridu zanimanje Hrvata raslo: prvu četvrtinu uzvrata na HTV-u pratilo je 3,56% ljudi, drugu 4,32%, treću 5,09%, a četvrtu četvrtinu i pobjedničko slavlje 5,79% populacije.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

GO
Gost
15:10 02.04.2011.

postovana antonela, koliko Vam je tedeschi platio za ovaj clanak? Koliko se sjecam, cibona je godinama igrala euroligu, a zadar eurokup, pa ih htv nije prenosio iako je interes bio dovoljno velik, a mi smo utakmice pratili na drugim kanalima! sad odjednom hiron botinec ima para i svi ih vole?!!!!? moš si mislit! HEJA HEJA CIBOSI!!! IGRAJ ZADRE, VOLIMO TE MI!!!

PA
parovi8
15:12 02.04.2011.

IDEMO PO NOVI DOBITAK S ČETIRIMA PROGNOZIRANIM PAROVIMA! DOBITNI PAROVI I SIGURNE OKLADE, POSJETITE: http://elf-parovi.blogspot.com/