ŽDRIJEB EUROLIGA

Cedeviti skupina s prvakom Maccabijem i CSKA-om

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Cedeviti skupina s prvakom Maccabijem i CSKA-om
10.07.2014.
u 13:13
- Vjerujem da smo izvukli idealnu skupinu. CSKA i Maccabi su favoriti i vjerojatno će biti na prve dvije pozicije uz činjenicu da će dvorana u Zagrebu biti prepuna kada budemo igrali s njima - rekao je Luka Babić.
Pogledaj originalni članak

U Barceloni je održan ždrijeb skupina za Euroligu. Cedevita je svrstana u skupini B u kojoj su još CSKA iz Moskve, europski prvak Maccabi iz Tel Aviva, Unicaja iz Malage, Alba iz Berlina i francuski Limoges.

- Vjerujem da smo izvukli idealnu skupinu. CSKA i Maccabi su favoriti i vjerojatno će biti na prve dvije pozicije uz činjenicu da će dvorana u Zagrebu biti prepuna kada budemo igrali s njima.

S Unicajom i Albom možemo igrati a o Limogesu ne znam puno, ali vjerujem da neće biti jači od nas. Sve u svemu, držim da imamo šansu proći u TOP 16 ako budemo pravi i damo maksimum u ključnim trenucima - rekao je Luka Babić za klupsku stranicu.

Skupina A: Real Madrid, Anadolu Efes, Žalgiris, Nižnji Novgorod, Dinamo Sassari, kvalifikant

Skupina B: CSKA Moskva, Maccabi Tel Aviv, Unicaja Malaga, Alba Berlin, Cedevita, Limoges

Skupina C: Barcelona, Panathinaikos, Fenerbahče Ülker, Emporio Armani Milano, Bayern München, Turow Zgorzelec

Skupina D: Olympiacos, Valencia, Laboral Kutxa, Galatasaray, Crvena zvezda, Neptunas

>> Fran Pilepić: Danas je velik privilegij igrati u financijski stabilnom klubu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KO
kosarka171
14:20 10.07.2014.

Kaze direktor kluba u SN kako brinu o mladim igracima,a pritom nema nigdje Lebe,Mustapica,Bundovica,Jelineka i Junakovica.Profitirao je Junakovic jer je otisao iz Cedevite.Navlacili su Bundovica koji im je zajedno sa ostalima donio prve trofeje,kadetsko,juniorsko,da bi sad preko kumskih veza doveli igraca kojeg je repesa planirao od samog pocetka.Pa tako zbog veza u hksu i kumskih veza Bundovic ne igra da nebi zajesnio druge na U-20 prvenstvu.Nemas sta,dobar recept za unistavanje igraca..Toliko o brizi Cedevite o mladim igracima.