SJAJAN USPJEH

Cedevita i Cibona ostvarili značajne pobjede u ABA ligi

Foto: Grgur Zuckol/PIXSELL
Cedevita i Cibona ostvarili značajne pobjede u ABA ligi
14.12.2014.
u 19:17
Cedevita je na gostovanju u Podgorici pobijedila Budućnost 80:70, dok je Cibona u KC Dražen Petrović bila bolja od MZT Skoplja 70:61.
Pogledaj originalni članak

Košarkaši Cedevite i Cibone ostvarili su pobjede u susretima 12. kola regionalne ABA lige pridruživši se Zadru koji je u subotu slavio protiv Partizana 69:68.

Cedevita je na gostovanju u Podgorici pobijedila Budućnost 80:70, dok je Cibona u KC Dražen Petrović bila bolja od MZT Skoplja 70:61.

Cedevita je u derbiju kola slavila u Podgorici i ostala u igri za drugo mjesto na ljestvici. Cedevitu su do važnih bodova predvodili Nemanja Gordić sa 16, Miro Bilan sa 14 i Tomislav Zubčić s 13 koševa. Kod Budućnosti najučinkovitiji su bili Suad Šehović s 13 i James Richard Reynolds s deset koševa.

Cibona je protiv MZT-a ostvarila treću uzastopnu pobjedu i šestu ove sezone. Vukove su do slavlja predvodili Jure Lalić s 20 koševa i pet skokova, Ivan Siriščević i Marko Jagodić Kuridža s po devet koševa te Damir Markota s osam koševa i deset skokova. Kod gostiju najbolji su bili Dion Dixon s 18 i Sead Šehović s 12 koševa.

Na ljestvici vodi Crvena zvezda s 11 pobjeda, Budućnost je druga s deset pobjeda i dva poraza, a zatim slijede Union Olimpija i Cedevita sa skorom 8-4. Cibona s po šest pobjeda i poraza drži sedmo mjesto, a Zadar je deset s pet pobjeda i sedam poraza. Na posljednjem, 14. mjestu je Levski iz Sofije s pobjedom i 11 poraza.

>> Zadrani u Višnjiku svladali Partizan

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.