slovenac o estoncima

Cesar: Ne odgovaraju nam, uništavaju bunkerom i kontrama

Foto: Reuters
Cesar: Ne odgovaraju nam, uništavaju bunkerom i kontrama
12.10.2011.
u 21:30
Estonija je u istoj godini pobijedila Urugvaj i izgubila od Ovčjih otoka!
Pogledaj originalni članak

Kladionice su sigurno zgrnule lijep novac, mnogo je bilo onih koji su bili uvjereni u pobjedu Srbije u Sloveniji. Jer samo je pobjeda vodila Srbiju do drugog mjesta i dodatnih kvalifikacija. No dogodilo se iznenađenje, Slovenija je pobijedila sa 1:0.

– Išli smo sto posto, nije bilo popusta iako nismo mogli biti drugi. No, nama su bila važna ova tri boda i zbog sljedećih kvalifikacija, radi samopouzdanje – kazao je Boštjan Cesar, slovenski reprezentativac i kapetan, nekadašnji igrač Dinama.

Ipak, veliko je iznenađenje što Srbija nije otišla u dodatne kvalifikacije za Euro.

– Iznenađenje je što u te kvalifikacije ide Estonija. Srbija ima odlične igrače, strašne pojedince, ali nisu baš bili prava momčad, a mi smo svoje prilike iskoristili.

Kako je bilo na tribinama?

– Sve vrlo korektno, stadion nije bio potpuno pun jer je bilo nekih nesuglasica između navijača i našeg saveza, ali bilo je oko 10.000 ljudi. Navijanje je bilo odlično, sve u granicama korektnosti, tako je bilo i na terenu – kaže Cesar.

Ostatak pročitajte u Večernjem listu od četvrtka.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

OB
-obrisani-
06:21 13.10.2011.

Boštjan nemoj previše pričati jer je za nas sve gotovo a što se tiče kvalifikacija dajmo pričekati i morti čemo se smijati kao kod EU 2007 ulazka i kod sudovanja oko granice izključivo i 100% samo na haškom sudu jer onda to ispadne 2013 puzanac i EU arbitraža uz 3b članak i junction do otvorenog uz smijeh i šale o jadnicima..

JO
jolly
09:06 13.10.2011.

\" ne odgovara nam jer igraju bunker..\" kaže Slovenac. Bunker protiv bunkera. to je sigurno izgledalo kao da igraju graničara. Nitko ne prelazi centar.

BU
Bubra
00:03 13.10.2011.

Trebali ste uzeti Eu Janeza u momcad i on bi sve to sredio jer on je veliki napadac covjek napada gdje god stigne ;)