LOGIČAN POTEZ

Talijanski izbornik preuzeo odgovornost i dao ostavku!

Foto: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL
Talijanski izbornik preuzeo odgovornost i dao ostavku!
24.06.2014.
u 21:27
Uz njega, ostavku je predao predsjednik talijanskog nogometnog saveza Giancarlo Abete.
Pogledaj originalni članak

Poraz Talijana protiv Urugvaja značio je eliminaciju i šokantan kraj nastupa u Brazilu, a izbornik Cesare Prandelli odlučio je preuzeti svu odgovornost na sebe pa je predao ostavku. Uz njega, ostavku je dao i predsjednik talijanskog nogometnog saveza Giancarlo Abete.

Iako su Talijani pod njim igrali prepoznatljiv nogomet, razlika je ta što nisu uspjeli matirati protivnike. Ukoliko ne računamo Engleze. Kostarika i Urugvaj zabili su po pogodak i to je bilo dovoljno, a brine činjenica da Italija nije stvorila ozbiljniju priliku od Balotellijeve protiv Kostarike.

Logičan je to potez zbog svega što se događalo, Italija je nakon Engleza izgledala kao nezaustavljivi stroj, a onda stala i pokazala se blijedo kao prije četiri godine. Nije to izgledalo poput Europskog prvenstva prije dvije godine, kad se činilo da se Italija vratila na velika vrata.

>> Talijani idu kući pognute glave, Urugvaj se plasirao u osminu finala

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:01 24.06.2014.

E, to je ponos!

ST
sttipe
22:02 24.06.2014.

naš nesmi dat ostavku onima koji su ga stavili,samo otić kad ga oni maknu..doša je tamo s nekim drugim zadacima i sve ih je obavio..ono usputno nije uspio..

DU
Deleted user
06:52 25.06.2014.

tako to rade u naprednim zemljama kao italija,austrija ,holandija ,njemacka. mi smo malo sa strane ,preko alpa i kod nas takovo nesto ne vrijedi. uz sve kritike i pitanja zasto modric i rakitic i jos poneki igraju na krivim mjestima , nas selektor odgovara da je on bog u repki , i da za druge bogove nema mjesta....