KHL liga

Cheechoo: Gagarinov 
kup je naš cilj

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Cheechoo: Gagarinov 
kup je naš cilj
02.03.2014.
u 09:00
- Pokazali smo da možemo pobijediti svakoga. Naša namjera je osvojiti Gagarinov kup, svi u momčadi vjerujemo u to
Pogledaj originalni članak

Da će Medveščak dvaput u sezoni pobijediti najtrofejniji hokejaški klub u svijetu moskovski CSKA (7:1 i 3:1), nisu mogli predvidjeti ni najhrabriji. Dva kola prije doigravanja medvjedi su šesti, što znači da bi izbjegli drugi SKA.

- Pokazali smo da možemo pobijediti svakoga. Naša namjera je osvojiti Gagarinov kup, svi u momčadi vjerujemo u to – poručio je napadač Medveščaka Jonathan Cheechoo. Danas u 17 sati (Sportklub 3) Medveščak igra kod Leva iz Praga.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

>> Medveščak svladao CSKA i probio se na šesto mjesto!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

FU
FULL
13:23 02.03.2014.

Sve su to lijepe želje svih koji igraju u KHL-u, lijepo je biti okružen pozitivom i ciljem ali samo ako bi smio nešto dodati kod tebe: od kad se pisalo o tvom transferu "izgubio" si se, samo jedan gol i mislim 2 asista?! Zbog čega?, najbolje sam znaš a i minutaža ti nije velika. Švarny kao bek je na zadnjoj utakmici imao najveću minutažu od svih, preko 20min, svi drugi najbliži su imali 3-5min manje od njega. Geslo je na početku prvenstva bilo: "Svi za jednog, jedan za sve", prema tome, sve je jasno! Danas je veliki test, potvrdite ga jer to možete, morali ste i protiv Rige, pogotovo jer je to bila prva utakmica nakon pauze gdje nismo prošli. Sretno danas, zbog samopouzdanja i vjere u Gagarinovu "kantu"!