KHL ALL-STAR

Cheechoo se upisao u povijest, Foster imao drugi najbrži šut

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Cheechoo se upisao u povijest, Foster imao drugi najbrži šut
11.01.2014.
u 22:42
- Bilo je lijepo igrati s takvim zvijezdama. S mnogima se znam od ranije, iz NHL-a. Malo je nevjerojatno da sam Šatana gledao kada sam bio klinac i divio mu se, a sada sam igrao sam s njim u navali – rekao je Cheechoo.
Pogledaj originalni članak

Treneri su ploče za crtanje bacali na led, vratari su po pak u mrežu morali čak 34 puta, golovi su se zabijali i uletavanjem na glavu s pakom u ustima, a polugole plesačice cijelo su to vrijeme mamile uzdahe navijača... Sve to vidjeli smo na jučerašnjoj 6. KHL All star u Bratislavi u kojoj su zaigrala i dva medveščakovca – Jonathan Cheechoo i Kurtis Foster. Obojica su s leda izašla kao pobjednici, jer njihov Zapad nadjačao je Istok sa 18:16. Iako, rezultat je bio najmanje bitan.

Jonathan Cheechoo zabio je gol za 2:0, a imao je i jednu asistenciju. Igrao je u prvoj navali zajedno s hokejaškim legendama Iljom Kovaljčukom i Mirom Šatanom.

- Bilo je lijepo igrati s takvim zvijezdama. S mnogima se znam od ranije, iz NHL-a. Malo je nevjerojatno da sam Šatana gledao kada sam bio klinac i divio mu se, a sada sam igrao sam s njim u navali – rekao je Cheechoo i dodao:

- S Kovaljčukom sam se pak prisjetio starih dana, sezone kada smo vodili bitku za najboljeg strijelca NHL-a.

Medveščakovi transparenti

Kurtis Foster nije uspio zabiti, no bio je drugi najbolji u natjecanju najbržeg šuta. Semafor je nakon njegova udarca pokazivao 157,86 kilometara na sat.

- Jednom sam mjerio u Edmontonu i semafor je pokazao 165,6 kilometara na sat. Nadam se da ću se vratiti na KHL All-star i pobijediti u ovom natjecanju.

U Slovnaft Areni vijorili su se i Medveščakovi transparenti i šalovi. Fostera i Cheechooa došlo je podržati 50-ak navijača iz Zagreba. Nisu požalili što su karte plaćali po čak 300 kuna...

>> Zanoški: Sjajno mi ide u Americi, ali želim se vratiti u Medveščak

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.