transfer života

Chelsea pod hitno želi dovesti sjajnog vatrenog, poznato je koliko će ga platiti

Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
Chelsea pod hitno želi dovesti sjajnog vatrenog, poznato je koliko će ga platiti
28.12.2022.
u 16:23
Engleski mediji bruje o tome da Chelsea želi što prije kupiti Juranovića jer se idealno uklapa u sustav menadžera Pottera
Pogledaj originalni članak

Desni branič hrvatske nogometne reprezentacije i škotskog Celtica, Josip Juranović, na meti je engleskog giganta Chelseaja, prema pisanju britanskog Daily Maila. Naime, treneru Grahamu Potteru i bluesima slijedi vrlo gust raspored i nasušno im je potreban još jedan desni branič pokraj Jamesa i Azpilicuete. Juranović je odradio sjajno svjetskog prvenstvo i privukao pozornost mnogih uglednih klubova, a čini se da će karijeru nastaviti u Londonu. 

Procurila je i svota koju je Chelsea spreman platiti, a spominje se cifra od osam milijuna funti, koliko Juranović i vrijedi na uglednom potalu Transfermarktu. Međutim, Celtic se nada kako će uspjeti uprihoditi nešto više novca jer se ovakvi poslovi baš ne događaju svaki dan. 

Recce James se teže ozlijedio i neće ga biti još neko vrijeme, propustio je Mundijal u Kataru i trenutno je na rehabilitaciji, tako da bi Hrvat bio neupitni starter. Kada se sjajni Englezi vrati u puni pogon vodit će se veliku borbu sa vatrenim koji trenutno igra nogomet života, naravno, ako se transfer uopće realizira. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.