sassuolo uvjerljiv

Chelseaju bod protiv Svetaca, propustio pobjeći Građanima na 8 bodova

Foto: Reuters/PIXSELL
Chelseaju bod protiv Svetaca, propustio pobjeći Građanima na 8 bodova
15.03.2015.
u 17:11
Sassuolo (Vrsaljko nije konkurirao za sastav) je pobijedio Parmu 4:1, Chievo je slavio kod Genoe 2:0, a Atalanta i Udinese (Bubnjić i Perica ostali na klupi) podijelili su bodove (0:0).
Pogledaj originalni članak

U današnjoj utakmici 29. kola engleskog Premiershipa Chelsea je na svom Stamford Bridgeu odigrao 1:1 protiv Southamptona.

Poveo je Chelsea golom Diega Coste u 11. minuti, a izjednačio je Dušan Tadić golom iz jedanaesterca u 16. minuti.

Očito se igrači Josea Mourinha još nisu oporavili od šokantnog ispadanja protiv PSG-a u Ligi prvaka. Da su pobijedili, odvojili bi se od drugoplasiranog Cityja na osam bodova.

Odigrani su i susreti 27. kola talijanske Serie A. Sassuolo (Vrsaljko nije konkurirao za sastav) je pobijedio Parmu 4:1, Chievo je slavio kod Genoe 2:0, a Atalanta i Udinese (Bubnjić i Perica ostali na klupi) podijelili su bodove (0:0).

Lille je u 29. kolu francuskog prvenstva nadigrao Rennes 3:0.

Almeria je u 29. kolu španjolske Primere ugostila Villarreal, a mreže su mirovale (0:0). Obje momčadi završile su susret s igračem manje.

>>Bilić uvjerljivom pobjedom preuzeo vrh turske lige, a sada ga čeka najveći izazov!

>>Može li Mourinho sam sebe nahvaliti više od ovoga? Teško! Evo nove epizode samopromocije...

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.