1. HNl: Cibalija-Zadar 2:0

Cibalija rutinski protiv Zadra

Foto: pixsell
Cibalija rutinski protiv Zadra
22.10.2011.
u 19:29
Lakše nego što se očekivalo igrači Cibalije jučer su pobijedili Zadar i osvojili tri nova boda.
Pogledaj originalni članak

U tome su im dosta pomogli i igrači Zadra koji su odigrali jednu bojažljivu i bezidejnu utakmicu u kojoj im je jedini cilj bio sačuvati svoju mrežu.

O igri igrača Zadra, koje je u Vinkovcima pratilo šest navijača, govori i činjenica da su prvi šut u okvir gola Matkovića uputili tek u 66 minuti a da su u 51 minuti izveli prvi udarac iz kuta.

Nije ovo bila ni blijeda slika momčadi koja je u prošlom kolu pobijedila Dinamo a za ovakvu igru opravdanje im nije niti što su u Vinkovce došli oslabljeni. Nije niti Cibalija briljilara ali unatoč tome niti u jednom trenutku pobjeda domaće momčadi nije dolazila u pitanje.

Sa jučerašnje utakmice treba zabilježiti i podatak da je Dino Kresinger, koji je u prošle dvije godine bio najbolji strijelac Cibalije, tek u 12 kolu postigao svoj prvi prvenstveni gol. Za to mu je trebalo 1114 minuta igre.

Pobjeda Cibalije mogla je biti znatno ubjedljivija ali su izgledne prilike za postizanje zgoditaka propustili Kresinger, Jurić, Pavličić, Bartolović ...

Za domaću momčad debitirao je i Marin Matoš, koji je nedavno došao u klub, a koji je pokazao da se radi o igraču koji bi mogao biti pravo pojačanje Vinkovčana

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.