Zbog poraza od Crne Gore

Cico srušio i velškog izbornika Toshacka

Foto: Screenshot Fscg.co.me
Cico srušio i velškog izbornika Toshacka
10.09.2010.
u 08:05
Zlatko Kranjčar smijenio je još jednoga izbornika. Nakon Bugarina Stoilova, odstupio je i velški šef John Toshack, a razlog je upravo poraz od Crne Gore u Podgorici.
Pogledaj originalni članak

– Za mene i za velšku reprezentaciju najbolje je da odem – kazao je Toshack, koji je selekciju vodio od 2004. godine.

Kao najveći kandidat za njegova nasljednika spominje se Ryan Giggs, koji bi, poput nekad Hughesa, bio istodobno igrač i izbornik. Hughes je tada igrao za Blackburn.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

EU
eugen
09:04 10.09.2010.

Viva vero Montenegro,i naravno sjajni Kranjcar!

JM
ja-ma
09:49 10.09.2010.

Prošle su silne godine od 2.svjetskog rata i bombardiranja Londona.Pitam se ima li ijedan trener u Engleskoj koji bi dan danas pristao trenirati reprezentaciju Njemačke?Pametnom dosta.Cico nemoj nikome reći da si Hrvat.Sigurno pucaš od ponosa dok svira himna onih koji su granatirali Dubrovnik?!