Sjajan na Wimbledonu

Čilić: Ako ću igrati kao protiv Berdycha - prolazim dalje!

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Čilić: Ako ću igrati kao protiv Berdycha - prolazim dalje!
28.06.2014.
u 11:43
- Bit će to neugodan susret jer je on drugačiji igrač od drugih. Možda Chardy nije toliko poznat i nema neku konstantu, ali moram biti potpuno spreman za taj susret
Pogledaj originalni članak

Marin Čilić došao je do četvrtog kola Wimbledona nakon što je jučer pobijedio šestog igrača svijeta Tomaša Berdycha sa 7:6, 6:4 i 7:6.

- Ova pobjeda je pravi pothvat! Igrao sam dobro tijekom cijelog susreta, bio sam agresivan i napadao, a i servis me dobro služio. Taktički sam bio dobar i zasluženo sam pobijedio, rekao je Čilić nakon susreta.

Marin je tako ušao u drugi tjedan ovog turnira jer sljedeći meč igra u ponedjeljak, a protivnik će mu biti Jeremy Chardy.

- Bit će to neugodan susret jer je on drugačiji igrač od drugih. Možda Chardy nije toliko poznat i nema neku konstantu, ali moram biti potpuno spreman za taj susret. Ako ću igrati kao protiv Berdycha, onda vjerujem u novo slavlje.

Čilića sad trenira Goran Ivanišević koji ga očito dobro savjetuje.

- Pomaže mi, dosta razgovaramo i uvijek mi govori da moram biti psihički jak te da moram vjerovati u svoju igru, da je to jedini način da se nosim s najjačima.

>>Sjajna pobjeda Čilića: Svladao Berdycha za četvrto kolo Wimbledona!

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KA
kajinx
13:05 28.06.2014.

Igraj!