DOBRO OTVORIO GODINU

Čilić: Dobro sam igrao i servirao

Foto: AFP
Čilić: Dobro sam igrao i servirao
04.01.2010.
u 18:46
Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić iskazao je zadovoljstvo svojim prvim mečom u 2010. godini, odnosno pobjedom nad Rusom Igorom Kunjicinom 6:2, 6:4 u dvoboju 1. kola ATP turnira u indijskom Chennaiju.
Pogledaj originalni članak

Bez problema je prvi hrvatski i 14. svjetski reket preskočio 104. tenisača svijeta. Dva breaka u prvom setu, u trećem i petom gemu, te još jedan rani u drugom setu, bili su sasvim dovoljni Marinu za pobjedu nakon 73 minute igre, budući da Kunjicin u cijelom meču nije izborio niti jednu break loptu. Osvojio je samo 11 poena protiv servisa, naspram Čilićevih 30.

- Mislim da sam odigrao prilično dobar meč. Najvažnije je da sam jako dobro servirao. Mislim da Kunjicin nije imao niti jednu break loptu u meču, što pokazuje koliko sam bio dominantan u servis gemovima, pogotovo u prvom setu. U drugom sam se dokopao ranog breaka i nakon toga sam mogao sigurno kontrolirati meč do kraja - izjavio je Čilić, koji je prošle godine osvojio turnir u Chennaiju, a godinu prije toga igrao je u polufinalu.

U drugom kolu Čilić čeka boljeg protivnika iz dvoboja britanskog kvalifikanta Jamesa Warda i Španjolca Marcela Granollersa.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.