IDE NA NISHIKORIJA

Čilić u dva seta preko Dimitrova do četvrtfinala Brisbanea

Foto: Reuters (Ilustracija)
Čilić u dva seta preko Dimitrova do četvrtfinala Brisbanea
01.01.2014.
u 08:26
U četvrtfinalu će Marin Čilić igrati protiv Japanca Keija Nishikorija koji je sa 6:2, 6:4 bio bolji od Australca Matthew Ebdena.
Pogledaj originalni članak

Marin Čilić je sa 7:5, 7:5 nakon jedan sat i 37 minuta pobijedio bugarskog tenisača Grigora Dimitrova te je tako izborio četvrtfinale ATP turnira u Brisbaneu.

Hrvatski tenisač je u oba seta break napravio u posljednjem dvanaestom gemu. U prvom setu iskoristio je četvrtu break loptu, dok mu je u drugom setu bila dovoljna druga meč lopta.

- Bio je to jedan odličan meč, rekao bih s obje strane. Što se moje igre tiče bila je to visoka kvaliteta tenisa, pogotovo kada je u pitanju moj servis koji je funkcionirao fantastično. Rekao bih da nije bilo nijednog segmenta u igri koji je slabo danas funkcionirao. Vrlo sam zadovoljan pogotovo nakon prvog teškog meča i probijanja leda u novoj sezoni – rekao je Čilić.

U četvrtfinalu će Marin Čilić igrati protiv Japanca Keija Nishikorija koji je sa 6:2, 6:4 bio bolji od Australca Matthew Ebdena.

- Mislim da će ključ biti u mom servisu i ako budem uspio nametnuti svoj ritam, nadam se da bih mogao pronaći tih par šansi i iskoristiti ih u svoju korist - rekao je Čilić o meču protiv Japanca.

>> Čilić nakon velike borbe u drugo kolo; ispale sve tri hrvatske predstavnice

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

GL
GLADIATOR
11:18 01.01.2014.

Ajmo Marine nema predaje, samo tako nastavi...