ZAVRŠNI MASTERS

Čilić s Đokovićem, Wawrinkom i Berdychom: 'To je skupina bombardera'

Foto: Reuters/PIXSELL
Čilić s Đokovićem, Wawrinkom i Berdychom: 'To je skupina bombardera'
03.11.2014.
u 17:10
– Vrlo teška skupina, mislim da će to biti grupa bombardera. Svaki meč će biti težak, ali nadam se da ću pronaći način kako proći dalje – rekao je Čilić nakon ždrijeba
Pogledaj originalni članak

Marin Čilić će na završnom Mastersu u Londonu igrati u skupini A s Novakom Đokovićem, Stanislasom Wawrinkom i Tomašem Berdychom, odlučeno je ždrijebom. U drugoj skupini su Roger Federer, Kei Nishikori, Andy Murray i Miloš Raonić.

– Vrlo teška skupina, mislim da će to biti grupa bombardera. Svaki meč će biti težak, ali nadam se da ću pronaći način kako proći dalje – rekao je Čilić nakon ždrijeba i dodao:

– Najteži meč bit će s Novakom, ali i s Wawrinkom s kojim sam ove godine dva puta igrao i upisao dva poraza. Njegova igra mi ne odgovara.

Turnir u O2 Areni počinje 9. studenoga, a u polufinala prolaze dvojica najboljih iz svake skupine.

>> Čilić: Đokoviću ću biti zahvalan do kraja života

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DO
doktor1
18:52 03.11.2014.

Čilić se protekli tjedan odmarao i to mu je velika prednost, Marin mora igrati kako je igrao na US Openu i onda može pobjediti svakoga. Ključ svega je sigurno držanje svoga servisa, a break prigodu će valjda koju iskoristiti. Od svih igrača među prvih 10, Marin je igrač koji još najviše ima nestabilnosti u igri, ukoliko to popravi bit će među prva 3 na svijetu.

BO
bobance70
19:55 03.11.2014.

Ako povede Tompsona, možda će i pobediti nekoga.

CA
carpediem
17:42 03.11.2014.

Cila sravniji sve jer ti si bolji od njih oni su dostigli svoj najveci level a ti mores jos vise uciti i bolje igrati ti jos nisi dostigao svoj najveci level i zato ih sve sravni.