Australian Open

Čilić s lakoćom prošao u treće kolo, Vekić izgubila od Wozniacki

Foto: Reuters
Čilić s lakoćom prošao u treće kolo, Vekić izgubila od Wozniacki
17.01.2013.
u 08:59
U trećem kolu najbolji hrvatski tenisač igrat će protiv Talijana Andreasa Seppija
Pogledaj originalni članak

Hrvatski tenisač Marin Čilić u drugom se kolu Australian Opena bez većih problema obračunao s Amerikancem Rayeevom Ramom i pobijedio 3:0 u setovima. Prvi set bio je najnapetiji te je odlučen tek u 12 gemu, a Marin ga je dobio 7:5. Čilić se tada još više opustio i u potpunosti dominirao te je preostala dva seta dobio 6:2, 6:4. U trećem kolu najbolji hrvatski tenisač igrat će protiv Talijana Andreasa Seppija koji je nakon pet setova pobijedio Uzbekistanca Denisa Istomina.

Donna Vekić je u drugom kolu tenisačica poražena od desete tenisačice svijeta Caroline Wozniacki sa 6:1, 6:4. Osječanki je ovo bio prvi nastup na nekom od Gran Slam turnira pa na kraju može biti zadovoljna ulaskom u drugo kolo, što će joj, po prvi puta u karijeri, osigurati plasman u TOP 100.

>>>Dodig pobijedio Nieminena i plasirao se u treće kolo

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar EU Srbin
EU Srbin
18:23 18.01.2013.

dobra ova donna. da nije bilo pakleno vruce bio bi tjesniji rezultat. mlada je i sva se zajapurila nakon par minuta na 45. nije djaba florida mjesto za tenisere. london joj bas i nije najbolje mjesto za pripreme i razvoj. pravac majami donna, kao i sarapova, serena, itd.