Zamijenio Ivaniševića

Čilićev novi trener bio je prvi na svijetu i osvojio je devet Grand Slam naslova

Foto: Reuters/PIXSELL
Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Marin Čilić
17.08.2016.
u 09:40
- Sretan sam što ću raditi s Marinom. Poznajem ga dugo godina i veselim se što ću biti dio njegova tima.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je prekinuo suradnju s Goranom Ivaniševićem, Marin Čilić vrlo je brzo pronašao novog trenera. Od sad će njegovu karijeru usmjeravati Jonas Bjorkman, bivši švedski tenisač.

Bjorkman je nekoć bio četvrti tenisač svijeta u pojedinačnoj karijeri te prvi igrač svijeta u parovima. Tijekom igračke karijere osvojio je šest turnira pojedinačno te 54 naslova u paru, od čega čak devet Grand Slam naslova.

- Jedva čekam početak naše suradnje. Radit ćemo zajedno na novim izazovima i u novom uspješnom razdoblju moje karijere. Poznajem ga nekoliko godina, sjajna je osoba i već smo trenirali par puta, kazao je Čilić.

Zadovoljan ovom suradnjom je i švedski trener.

- Sretan sam što ću raditi s Marinom. Poznajem ga dugo godina i veselim se što ću biti dio njegova tima. Znam da je veliki radnik i da ima jasne ciljeve i velike ambicije, kazao je Čilićev novi trener.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Bud Humski
Bud Humski
10:43 17.08.2016.

Los izbor. Marinu treba trener koji mu moze prenijeti iskustvo i osjecaj visestrukog grand slam pobjednika i svjetskog broja jedan, a ne netko sa sest pobjeda na nevaznim turnirima u cijeloj karijeri. Ako vec misli da ce mu pomoci svedska skola tenisa, onda je trebao razgovarati sa Borgom, Edbergom ili Wilanderom. Izgleda da je njegov izbor trenera u skladu sa njegovim ambicijama za ostatak karijere... ostati medju prvih 20 u svijetu.