"MESSI ĆE OTIĆI"

Cindrić otkrio hoće li igrati za Hrvatsku pa žestoko odgovorio Kajbi

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Cindrić otkrio hoće li igrati za Hrvatsku pa žestoko odgovorio Kajbi
12.02.2021.
u 21:54
- Njegov odlazak je glavno pitanje. Financijska kriza u klubu postoji, ali nije tako strašno koliko se piše. A Messi se zasitio i ja mislim da će otići - rekao je Cindrić
Pogledaj originalni članak

Hrvatski rukometni reprentativac Luka Cindrić ponovno se, htio, ne htio, osvrće na prozivke iz redova bivšig zaposlenika u stručnom stožeru nacionalne selekcije.

U razgovoru za RTL hrvatski srednji vanjski osvrnuo se na razne teme, od financijske situacije u Barceloni pa sve do reprezentacije, no najzanimljiviji je, u trenutnoj situaciji, dakako, bio odgovor na prozivku bivšeg fizioterapeuta reprezentacije Damira Kajbe da već godinama reketari reprezentaciju.

- Ja ću i bez noge igrati za Hrvatsku, to je čast i svi koji trebaju, znaju kakav sam. A neke laži neću ni komentirati i spuštati se na taj nivo. Svatko od nas ponosno nosi hrvatski dres, za obitelj, koja je uvijek potpora, i za domovinu.

Na kraju se i na spomenutoj televiziji osvrnuo i na situaciju s Lionelom Messijem koja se osjeti u svim porama kluba i prelijeva u iste, tako i u rukometnu.

- Njegov odlazak je glavno pitanje. Financijska kriza u klubu postoji, ali nije tako strašno koliko se piše. A Messi se zasitio i ja mislim da će otići - rekao je Cindrić za RTL.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar smradmin
smradmin
22:17 12.02.2021.

Čitali smo kako je novi izbornik gospodina Hrvoje Horvat "neprimjereno" telefonom dao gospodinu Kajbi do spoznaje kako s više ne računa i nije mu potreban u njegovom stručnom stožeru. Gospodin kajba na to je "žestoko reagirao". Gospodin Kajba bi jednako "žestoko reagirao" da je kraj suradnje dobio napisan na srebrenom papiru s zaltnik okvirom. On sebe vidi kao "Bog u struci bez kojeg se ne može" - a kako svi vidimo može se. Sada polagano na red će doći svi - od igrača i stručnog stožera pa do ljudi koji su ikada s reprezentacijom bili u istoj dvorani. Jadan pokušaj gospodina Kajbe u reprezentaciju unijeti nemir - kako bi ugodio svom glomaznom egu za kojeg ne postoji nikakvo dokazano pokriće.

RE
Retro35
19:54 13.02.2021.

jednog Balića koji je bio bog rukometa i najzaslužniji čovjek za posljednje dvije zlatne medalje koje smo osvojili , su jednostavno prestali zvati u reprezentaciju i čovjek nije pravio drame oko toga ( a imao je razloga ) ...a jedan fizioterapeut dramoseri bez veze ...

RO
roland
09:03 13.02.2021.

Fizioterapeut je hijerarhijski najniže rangiran u stožeru! Ispod fizioterapeuta su samo pralja i oružar i nikada, ali doista nikada nisam čuo da fizioterapeut javno govori o liječničkom kartonu igrača, o proceduri liječenja te da na društvenim mrežama objavljuje fotografije ozlijeđenih igrača! Po meni, svaka slikovna objava ozljede igrača, a što je Kajba učinio, koja iziđe iz svlačionice ili s fizio stola, je gruba povreda etičkog kodeksa, te je na skliskom prostoru kaznenog djela. Tako da Kajba može biti sretan da se ne pokrene kazneni postupak protiv njega.