BILD

Cirkus u svlačionici Bayerna. Potukle se najveće zvijezde kluba, Mane udario Sanea šakom u glavu

Foto: Gary Oakley
Cirkus u svlačionici Bayerna. Potukle se najveće zvijezde kluba, Mane udario Sanea šakom u glavu
12.04.2023.
u 19:42
Senegalac i Nijemac 'pokačili' su se poslije dvoboja na Etihadu protiv Manchester Citya
Pogledaj originalni članak

Njemački velikan Bayern je doživio debakl te izgubio 3:0 od Manchester Cityja u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Engleski prvak nadomak je polufinala Lige prvaka pogocima Rodrija iz 27., Bernarda Silve iz 70. te Erlinga Haalanda iz 76. minute. Momčad Thomasa Tuchela imala je velikih problema poslije utakmice, Bild piše da je nastao pravi kaos. 

Naime, u svlačionici je navodno došlo do velike tučnjave između senegalske zvijezde Sadija Manea i njemačkog reprezentativca Leroya Sanea. Bild nadodaje kako je inače smireni Sadio Mane šakom u lice opalio svog suigrača. Već se na terenu moglo vidjeti kako rastu tenzije između njih dvojice, a sve je kulminiralo kada je Bayern primio treći pogodak, što je izazvalo veliku nervozu.

Žestoka je svađa nastavljena u svlačionici i navodno su ih ostali suigrači morali razdvajati. Bild dalje izvještava kako će Sadio Mane zbog svoga ponašanja biti i novčano sankcioniran. Senegalac je ušao tek u 69. minuti, a njemačka javnost ga kritizira kako ne prikazuje formu kakvu je imao u Liverpoolu

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
22:06 12.04.2023.

I kažu da nije trebalo pistiti Manea !

ZG
zg1985
20:42 12.04.2023.

sane nije nikakav nijemac nego camuga