TALIJAN SUDI BIH - PORTUGAL

Ćiro je na HTV-u Rosettija nazvao papkom

Foto: 'DOMINIC EBENBICHLER'
Ćiro je na HTV-u Rosettija nazvao papkom
17.11.2009.
u 08:10
Miroslav Blažević je 2006. godine, kao sukomentator HTV-a sa SP-a, talijanskog suca Roberta Rosettija, koji mu sad sudi protiv Portugala, nazvao – papkom!
Pogledaj originalni članak

– Da nije Talijan, nikada ne bi došao na SP! Taj nema pojma! – grmio je Ćiro komentirajući utakmicu Argentina – Srbija.

Poslije se Ivan Blažičko ispričavao gledateljima zbog tih neprimjerenih opaski, a Ćiri je po prstima dao i Mateo Beusan.

– Rosetti će sigurno saznati za Ćirine riječi, a nikad ne znate kad će mu taj sudac naletjeti – upozorio je prorok Beusan.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

TO
tomislavcity88
13:11 18.11.2009.

hrvati su uz svoju Bosnu i Hercegovinu! iako se to mnogim muslimanima ne sviđa ja za svoju BiH navijam, nije bitno igrali za nju 56muslimana ili isto toliko srba ili hrvata bitan je pojam koji meni znači Bosna i Hercegovina tj hrvatska zemlja od pamtivjeka!

OB
-obrisani-
09:33 17.11.2009.

hehehehe,i naletio je

LY
Lynx
09:45 17.11.2009.

Bošnjaci, želim Vam od srca odlazak na SP, no mislim da je ovo smeće od suca UEFA-in plačenik. Nikad mu neću zaboraviti perfidno suđenje protiv Turaka na EP i nedopuštanje izmjene u zadnjoj minuti.