Ipak je odustao

Ćiro ne preuzima Solin: To su divni ljudi, ali uvjeti su loši

Foto: Tino Juric/PIXSELL
Ćiro ne preuzima Solin: To su divni ljudi, ali uvjeti su loši
07.01.2014.
u 12:10
– To su divni ljudi, lijepo su me dočekali ovdje, ali nažalost, ne mogu preuzeti klub – rekao je Miroslav Blažević
Pogledaj originalni članak

Priča je živjela dva dana, a onda je u utorak oko podne stigla konačna potvrda, Ćiro Blažević ipak ne preuzima Solin. Preveliki je jaz između ambicija, želja i stvarnog stanja, Ćiro jednostavno sebi nije mogao priuštiti da ne ostavi Solin u Drugoj ligi. To je za njega bilo najvažnije, i veliki Ćiro zna da je u samom finišu svoje trenerske karijere i ne želi mrlju. A Solin, s druge strane, nema igrački kadar, nema novac za dovođenje kvalitetnih igrača, nema pomoćni teren, nema mogućnost zajedničkih priprema. Solin, trenutno, nema ništa. Imao je samo dobru ideju, dobru volju dovesti Ćiru za trenera, ali to je bilo premalo.

- O financijama nismo razgovarali, to Blaževiću nije bila primarna stvar. Imao je želju pomoći klubu. Naši kontakti ostat će trajni i izuzetno prijateljski. Počašćeni smo se ovakav velikan odazvao pozivu za razgovor - kazao je predsjednik Solina Joško Delale.

Naravno, rastanak je bio u "bombonima", Ćiro ih je sipao iz rukava.

- Nisam došao kao turist, došao sam s velikom željom napraviti sportski podvig. Međutim, za tako nešto su neophodni detalji koje ovaj skromni, ali čestiti klub, trenutno nije u stanju riješiti. Nažalost, razilazimo se, nije mi lako. Došao sam s entuzijazmom. Jako mi je žao što se nismo dogovorili - govorio je Ćiro.

Solin ga je pozvao na tjedan dana odmora što će u budućnosti iskoristiti.

>>Ćiro: Preiskusan sam da se ne bih plašio ove situacije

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
19:34 07.01.2014.

To su divni ljudi, ali nema tu sine 'melodije' (para)

JA
JackRussell
19:42 07.01.2014.

" A Solin, s druge strane, nema igrački kadar, nema novac za dovođenje kvalitetnih igrača, nema pomoćni teren, nema mogućnost zajedničkih priprema." A da bi to shvatio trebao je doći i uvjeriti se, jer nije bilo dovoljno što je klub predzadnji u drugoj ligi.

Avatar Atom6369
Atom6369
19:44 07.01.2014.

Sine ..Nemogu ja njih galvanizirati...