HRVATSKA PROLAZI DALJE

Ćiro: Pa nije Capello papak da pusti Ukrajincima!

Foto: 'ELVIS BARUKCIC'
Ćiro: Pa nije Capello papak da pusti Ukrajincima!
30.09.2009.
u 14:20
Izbornik reprezentacije BiH Miroslav Blažević objavio je popis igrača za susrete s Estonijom u Tallinnu i sa Španjolskom u Zenici.
Pogledaj originalni članak

Na popisu je ponovo Mirko Hrgović, a od igrača iz PHNL-a i hajdukovci Senijad Ibričić i Boris Pandža. Ćiro nije mogao ne osvrnuti se na kvalifikacijsku skupinu u kojoj igra Hrvatska.

– Hrvatska će ići dalje, pa nije Capello papak da pusti Ukrajincima! Ali, ne pobijede li vatreni Kazahstan, i ne zaslužuju dodatne kvalifikacije – kazao je izbornik reprezentacije BiH Miroslav Blažević.

Blažević opet pozvao Mirka Hrgovića
Izbornik nogometne reprezentacije za predstojeće utakmice s Estonijom i Španjolskom pozvao je 24 igrača.

Na izbornikovu popisu našli su se Asmir Begović, Kenan Hasagić, Nemanja Supić, Džemal Berberović, Dario Damjanović, Emir Spahić, Safet Nadarević, Boris Pandža, Adnan Mravac, Damir Mirvić, Mirko Hrgović, Sanel Jahić, Admir Vladavić, Sejad Salihović, Elvir Rahimić, Zlatan Bajramović, Senijad Ibričić, Samir Muratović, Zvjezdan Misimović, Miralem Pjanić, Semir Štilić, Vedad Ibišević, Zlatan Muslimović i Edin Džeko.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

FE
fenomen
16:54 30.09.2009.

Hm...sad nije papak, a prije tekme sa Hrvatskom bio je papak i ko zna sta jos...kako se tako brzo promijenio i zbog koga ili cega.

OB
-obrisani-
17:29 30.09.2009.

Ćiro je Legenda, a Capello ce biti papak, ako pusti Ukrajincima! Normalno, ako ne pobjedimo Kazahstan, onda treba ostati doma uz TV!

JA
jasijen
08:34 14.10.2009.

Ciro je je jedinsvena zvjerka,,nema ih puno jos,mozda jedini te vrste.Puno zdravlja i dug zivot,bez Cire,nogomet bi ostao osiromasen u nasim krajevima.