NASTAVAK SUKOBA Miroslav Blažević i Dražen Medić ne odustaju

Ćiro: Sad ću tužiti Medića i zbog klevete

21.06.2009.
u 05:53
Pogledaj originalni članak

Ćirinu odvjetniku pala je sjekira u med. U pripremi su, naime, čak tri tužbe protiv Zagrebova predsjednika Dražena Medića, koji je medijima poslao podulje pismo o Ćirinu liku i djelu.

- Tužit ću ga zbog telefonske prijetnje likvidacijom i duga od 200.000 eura, a sada i zbog klevete. Nevjerojatno kakve je sve gadosti o meni iznio - kazao je Miroslav Blažević.

Nije išao u detaljnu analizu Medićevih kvalifikacija na njegov račun. Na nekima se ipak zaustavio...

- Čovjeka koji je cijeli život u sportu vrijeđa osoba koja je tek ušla u nogomet i aludira na nešto što mi je cijeli život strano: nikada, baš nikada ničime nisam povrijedio sport!

Ćiro računa i na potporu Vlatka Markovića.

- Hrvatski nogometni savez oglasit će se kako bi zaštitio trenera koji je osam godina bio izbornik, taj posao radio korektno, podnosio najveću žrtvu! U HNS-u neće dopustiti da se takvoga čovjeka tako blati i omalovažava - zaključio je Miroslav Blažević.

Bila je to još jedna dugo planirana i precizno izvedena predstava u Ćirinoj režiji. Nastup u Otvorenom gdje se o seksu pričalo sa Žuži Jelinek te scena na konstituirajućoj sjednici Skupštine Grada Zagreba prometnuli su ga u ‘zvijezdu tjedna’. A u obračun s Medićem zapravo je krenuo u dogovoru s Mamićem kod kojega je proveo dobar dio ponedjeljka.

Tada je nazvao Zubaka, koji je dvojio jer se boji gdje će igrati u novoj sezoni. Ćiro ga je uvjerio da on ima moć da Croatia ipak može igrati u Kranjčevićevoj. I tako je taj glas presudio da Medić ne postane predsjednik Udruge. No, nakon pucnja u Medića, koji je nedvojbeno kontroverzna osoba, katkada se ne zna kultivirano ponašati te nije moralna vertikala, njegovo pismo samo je potvrdilo dosta toga o Ćiri.

Nerijetko je mnogo važnije tko govori od samog sadržaja izgovorenog, no podatak da je Blažević tražio 200.000 eura od transfera Mandžukića i Vrdoljaka (i napao Medića što mu ih nije dao!?) potvrđuje da Ćiro najviše voli novac. Pa koliko bi onda Ivanković trebao tražiti od prodaje Modrića i Eduarda ili Ferguson za Ronalda!

Pogledajte na vecernji.hr