Manchester City - Porto 4:0

City izbacio Porto, Tevez moli za oprost!

Foto: 'PHIL NOBLE'
City izbacio Porto, Tevez moli za oprost!
22.02.2012.
u 21:24
Manchester City plasirao se među najboljih 16 momčadi koje nastupaju u Europskoj ligi pobjedom 4:0 protiv Porta.
Pogledaj originalni članak

Imali su Englezi prednost od 2:1, te s ukupno 6:1 prošli dalje. Nakon što su u prvoj utakmici u gostima svladali Porto 2:1, na uzvratu su demolirali portugalskog prvaka i pobijedili 4:0 (1:0)! Tako je Europska liga ostala bez aktualnog pobjednika, tron je ostao upražnjen...

City je poveo već u 19. sekundi, kad je Aguero materijalizirao lijepo dodavanje Nasrija i zatresao mrežu gostiju. Domaćin je stalno držao niti igre, no u laganom ritmu, engleska momčad nije nigdje žurila, jer je već ukupno vodila 3:1.

A onda, u zadnjih 20-ak minuta, Porto je rastavljen na sastavne dijelove! Poglavito zahvaljujući "bosanskom dijamantu" Edinu Džeki, koji je u 70. minuti zamijenio Nasrija. Najprije je Džeko zabio za 2:0 (75. minuta), potom je bio začetnik akcije za treći pogodak strijelac kojeg je bio David Silva (83.), a u 86. minuti Džeko je asistirao Pizarru za 4:0.Suparnik Manchester Cityju u osmini finala bit će pobjednik dvoboja Sporting Lisabon - Legia Varšava. Prva utakmica u Varšavi završena je 2:2.

Mancini prihvatio Tevezovu ispriku

Roberto Mancini, je uz atraktivan prolaz, nakon tri mjeseca dobio uoči utakmice i ispriku Carlosa Teveza.

- Želim se ispričati iskreno i bez rezervi svima koje sam iznevjerio i onima koji su se ljutili zbog mojeg ponašanja. Moja je želja koncetrirati se na igranje za Manchester United - kazao je, podsjetimo, Tevez. Uz to, povukao je i svoju žalbu za kaznom od šest tjednih plaća.

Nakon pobjede nad Portom, Mancini je pričao o Tevezu.

- Nema problema, prihvaćam ispriku, trebat će dva ili tri tjedan treninga, a ako bude spreman igrat će...

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OD
otac_domovine
23:48 22.02.2012.

Nevjerojatno je kako složno sva ekipa s večernjeg slini na Manchester United. Toliko da često umjesto City pišu United. U biti kako pišu nije ni čudno da navijaju za sotone.