NEMORALNA PONUDA

City nudi 35 milijuna eura za Modrića!

Foto: PA/Pixsell
City nudi 35 milijuna eura za Modrića!
11.06.2011.
u 10:51
Treći engleski klub za hrvatskog je reprezentativca spreman izdvojiti 176 tisuća eura tjedno!
Pogledaj originalni članak

Luka Modrić ovih je dana najtraženija i najvruća igračka roba na Otoku. Nakon Chelsea te Manchester Uniteda interes je pokazao i Manchester City.

Prema pisanju Daily Maila bogati šeici za Luku su spremni platiti 35 milijuna eura, a tjedna plaća veznjaku bi iznosila 176 tisuća eura tjedno. Trener Roberto Mancini u njemu vidi ključnog igrača u pohodu na englesku titulu sljedeće sezone, kao i na Ligu prvaka.

Trojac City-Chelsea-United sada je u žestokoj borbi za hrvatskog reprezentativca. Ferguson nikada nije skrivao koliko se divi Luki, ali gleda i druge igrače, Abramovič je spreman ponuditi koliko i City te pohod na naslov Lige prvaka, a svijetloplavima nikakav novac nije problem.

Trener Spursa Harry Redknapp neprestano ponavlja kako se ne misli odreći Balea, Sandra i Modrića za kojeg kaže da mu je nezamjenjiv, svojih glavnih uzdanica, no nakon svih ponuda, tko zna hoće li im moći odoljeti.

- Ako dođe ponuda dobra za mene i za Tottenham, onda je transfer svakako moguć - nedavno je rekao Luka, a u petak dao natuknuti da se nešto takvo i sprema.

- Ja sam igrač Tottenhama i bit ću u Londonu 7. srpnja kada nam počinju pripreme, no transfer se može relizirati i kasnije.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

Avatar cluesblues
cluesblues
11:25 11.06.2011.

@Bubra - ovo sta si ti spomenul je cijela slovenija....

JA
JackRussell
11:51 11.06.2011.

Večernji je ponudio 45 milijuna eura.

BU
Bubra
11:16 11.06.2011.

Za tih 35 Milijuna mogli su kupit pola Slovenije i cijelu pivovarnu Lasko i NK Koper i Maribor u paketu i ostala bi im koja Funta viska.