poduži popis

City otpisao Adebayora, Bridgea i Wright-Phillipsa?

Foto: AFP
City otpisao Adebayora, Bridgea i Wright-Phillipsa?
28.04.2010.
u 10:59
Prema pisanju londonskog tabloida The Suna talijanski stručnjak na klupi Manchester Cityja Roberto Mancini spreman je reorganizirati svlačionicu u ljetnom prijelaznom roku.
Pogledaj originalni članak

Tako je navodno Mancini spreman prodati četvoricu zvučnih igrača poput Emmanuela Adebayora, Shauna-Wrighta Phillipsa, Waynea Bridgea i Stephena Irelanda, za čiju je kupnju klub utrošio oko 50 milijuna funti, a najviše na Adebayora prošlog ljeta (stigao iz Arsenala za 25 milijuna).

Spomenuti novac bio bi investiran u kupnju španjolskog napadača Liverpoola Fernanda Torresa, kojeg u klubu vide kao nositelja igre sljedeće sezone, nadaju se, u njihovu prvom nastupu u Ligi prvaka.

Toni karijeru nastavlja u Cityju?

Kako se bliži kraj sezone, tako istječe posudba talijanskog nogometaša Luce Tonija (32) u Romi. U siječanjskome prijelaznom roku Bayern München je Tonija posudio Rimljanima, ali je pod ugovorom s bavarskim klubom do ljeta 2011...

Gdje će Toni karijeru nastaviti sljedeće sezone, zasad nije poznato, ali on je sam u više navrata ponavljao da ne želi natrag u Bayern.

Prema njemačkom dnevniku Bildu, jedna od realnih opcija, uz potpisivanje trajnog ugovora s Romom, jest prelazak u Manchester City, čiji je talijanski menadžer Roberto Mancini u potrazi za novim akvizicijama.

Toni je ove sezone zabio pet golova u 14 utakmica za giallorosse i tako pridonio njihovoj tijesnoj utrci za naslov u Seriji A.

Sunderlandov Mađar Fülöp na golu Manchester Cityja 
Engleski nogometni Premierligaš Manchester City posudio je iz Sunderlandovih redova mađarskog vratara Mártona Fülöpa (27) kako bi riješio problem nastao ozljedama svojih čuvara mreže...

- Uz podršku Premier lige kontaktirali smo Birmingham i Sunderland s namjerom dovođenja Joea Harta ili Mártona Fülöpa. S Birminghamom se nismo uspjeli dogovoriti, ali očekujemo da se Márton pojavi na treningu u srijedu. Zahvaljujemo i njemu i Sunderlandu na pomoći - kazao je glasnogovornik Cityja.

Cityjevi vratari Shay Given (rame) i Stuart Taylor (koljeno) zbog ozljeda neće igrati do kraja sezone, pa je neiskusni 23-godišnji Gunnar Nielsen, odigravši posljednjih 15 minuta kod Arsenala, postao prvi nogometaš s Farskih otoka s minutažom u Premiershipu.

Iskusniji Fülöp je naviknut na posudbe. Chesterfield, Coventry i Sunderland su bili klubovi čije je mreže čuvao kao Tottenhamov igrač. Igrajući za Sunderland bio je proslijeđivan u Leicester i Stoke City, a sada i u mančesterski klub.

Očekuje se njegov nastup u subotu protiv Aston Ville.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.