MEDIA FOOT

Engleski velikan uvjerio Gvardiola da potpiše: Odšteta ide preko 100 milijuna eura

Foto: RB Leipzig
Engleski velikan uvjerio Gvardiola da potpiše: Odšteta ide preko 100 milijuna eura
16.01.2023.
u 13:09
Francuski medij donosi ekskluzivne vijesti kako Manchester City ima 'pole position' za dovođenje Joška Gvardiola
Pogledaj originalni članak

Francuski portal Media Foot javlja da se engleski prvak Manchester City u velikom stilu vratio u utrku za Joška Gvardiola, hrvatsku senzaciju koju želi pola Europe. Menadžer građana Pep Guardiola oduševljen je kvalitetama 20-godišnjeg Hrvata i želi ga pod svaku cijenu dovesti na Etihad. 

- Prema našim informacijama, City je već uvjerio Gvardiola i njegovu obitelj da je Manchester najbolje mjesto za nastavak karijere, ali i da je Guardiola spreman dati mladom stoperu minute koje su mu potrebne. To se, naravno, odnosi na mjesto u prvih 11 i to sa statusom glavnog igrača obrane. Leipzig trenutno ne želi pustiti Gvardiola, njegovi čelnici stalno ponavljaju da ih transfer ne zanima još barem godinu dana, ali pitanje je hoće li biti tako odlučni kad City odluči pokucati na vrata kluba i pokazati svoju financijsku moć - donose nova saznanja Francuzi. 

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
KATAR 2022 - Slavlje Joška Gvardiola nakon pogotka Maroku za 1:0

Spekulira se da će odšteta biti oko 120 milijuna eura čime bi Gvardiol uvjerljivo postao najskuplji branič u povijesti nogometa. Media Foot nadodaje da je Guardiola svjestan kako može dovesti Joška jedino ako ponudi više od ostalih konkurenata Reala, Bayerna, Chelseaja...

Dinamo čeka rasplet situacije jer ima pravo na 20 posto od idućeg transfera pa bi mogli zaraditi finu svotu od 20-tak milijuna eura.

Standings provided by Sofascore

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

EI
Einstein22
20:17 16.01.2023.

Nemojte ovako navlačit, SIGURNO je tek kad Fabrizio kaže here we go i kad potpiše ugovor, tj. ajmo reći već kad obavi liječnički....

OL
Oldmarinero
17:22 16.01.2023.

Pa zar ovaj nije već u Realu, pa pisali ste....

T2
Tomo_20
14:48 16.01.2023.

Samo ne tamo Realu si vise potreban sami panji iza!!