STIŽE I MATERAZZI?

Coentrao ide za Mourinhom: Nikad se nisam osjećao željenim u Realu

Foto: Reuters/Pixsell
Coentrao ide za Mourinhom: Nikad se nisam osjećao željenim u Realu
24.05.2013.
u 12:48
Osim Coentraa, s Mourinhom bi ponovno htio surađivati i Materazzi kojemu bi ostvarenje sna bilo postati njegovim pomoćnim trenerom u Chelseaju
Pogledaj originalni članak

Osim kondicijskog trenera i fizioterapeuta, Jose Mourinho mogao bi sa sobom u Chelsea povesti i Fabija Coentra. Njegov zemljak, kojeg je do prije par dana trenirao u Realu, požalio se portugalskim medijima kako se u kraljevskom klubu nikad nije osjećao dobrodošlim.

- Od prvog dana se osjećam nepoželjnim u klubu. Danas se čini kao da svi žele da odem. Ne znam što sam napravio krivo - požalio se 25-godišnji branič i dodao:

- Moramo pronaći rješenje koje će biti dobro i za klub i za mene, tako da niko ne bude na gubitku. Ako budem napuštao Real, nikome neću zatvoriti vrata - dodao je Coentrao.

I nije jedini koji bi dao sve da ponovno surađuje s \"Posebnim\". Umirovljeni talijanski nogometaš Marco Materazzi bio je u Interu 2010. kada ga je trenirao Mourinho s kojim je i danas u kontaktu. Ovih dana bio je na meti medija uoči finala Lige prvaka s obzirom da ju je relativno nedavno (2009./2010.) osvojio s nerazzurima. Upitan je među ostalim i kako bi se osjećao da opet surađuje s njim.

- To bi bilo ostvarenje najluđeg sna. Radio bih s najboljim trenerom na svijetu, \"The Special Oneom\". Što bi moglo biti bolje od toga?

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.