ŽELE HRVATA

Corriere: Slavni talijanski klub kupuje Livakovića. Vatreni odlazi u neočekivanom transferu

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Corriere: Slavni talijanski klub kupuje Livakovića. Vatreni odlazi u neočekivanom transferu
28.06.2023.
u 15:16
Prvi golman zagrebačkog Dinama dobio je novog zainteresiranog poslodavca koji dolazi s Čizme
Pogledaj originalni članak

Dominik Livaković opet je došao u fokus javnosti nakon što su ga strani mediji povezivali s odlaskom u Tursku i Španjolsku. Talijanski Corriere dello Sport piše kako je za jedinicu vatrenih zainteresirana Fiorentina, slavni klub koji je za vrijeme Batistute žario i palio Europom, a prošle sezone igrali su finale Konferencijske lige. 

- Novi golman Fiorentine bit će stranac - objavio je danas Corriere dello Sport i naveo Livakovića kao ozbiljnog kandidata za dolazak na Čizmu. Viole su u potrazi za novim čuvarom mreže nakon neuvjerljive sezone njihove dosadašnje jedinice, a Livaković im se čini kao odličan izbor obzirom da ima odštetu od 10 milijuna eura i navodno je posao blizu realizacije. 

Livakovića su od početka sezone zvali iz Turske, spominjali su se Fenerbahče i Galatasaray kao moguće opcije, zatim se u priču uključio španjolski Villarreal, a posljednji se spominjao Manchester United. Međutim, crveni vragovi su blizu dogovora s De Geeom, a Villareal se povukao. 

VEZANI ČLANCI:

U Firenci nisu zadovoljni svojim prvim golmanom jer Pietro Terracciano jednostavno nije ta klasa te su krenuli u potragu za novim čuvarom mreže. U konkurenciji su, osim našeg Dominika Livakovića još i Timo Horn iz Kölna te West Hamov Francuz Alphonse Areola.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
17:26 28.06.2023.

Što ne uzmu našeg Borjana ? Samo na upaljačima u petercu nakon utakmice da pokupe dobro bi zaradili

AB
Absteiger
08:11 29.06.2023.

.. a pretjerivanja sa Fiorentinom, slavni klub.. Ma dajte, klub je sasvim ok, više nego ok, ali daleko od Inter, Juventusa, Milana.. Tu su još Lazio, Roma, Napoli..