TREĆA SREĆA?

Cro Cop nema sreće, opet ostao bez protivnika!

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Cro Cop nema sreće, opet ostao bez protivnika!
20.05.2014.
u 11:53
- Nažalost, niti Sergei Kharitonov neće biti Mirkov protivnik u Los Angelesu. Rus je morao odustati zbog ozlijede, odnosno ozbiljne infekcije prsta. Ovih dana će biti podvrgnut operaciji te će mu oporavak trajati najmanje dva mjeseca - otkrio je Filipovićev menadžer Orsat Zovko.
Pogledaj originalni članak

Mirko Filipović zaista nema sreće sa svojim drugim nastupom za Glory koji je zakazan za 22. svibnja u Los Angelesu. Nakon što je Pat Barry morao odustati od borbe zbog zabrane Atletske Komisije te je Cro Cop dobio novog protivnika u vidu Sergeija Kharitonova, Fight Site ekskluzivno saznaje da je propala i ova opcija te da Filipović čeka i treće ime.

- Nažalost, niti Sergei Kharitonov neće biti Mirkov protivnik u Los Angelesu. Rus je morao odustati zbog ozlijede, odnosno ozbiljne infekcije prsta. Ovih dana će biti podvrgnut operaciji te će mu oporavak trajati najmanje dva mjeseca - otkrio je Filipovićev menadžer Orsat Zovko i dodao:

- Glory je vrlo brzo reagirao i u ovom trenutku već pregovaramo oko novog protivnika. U igri su dva velika svjetska top imena. Sve će se znati vrlo brzo.

Prema Zovkovim riječima jasno je da Mirkov dvoboj u Los Angelesu na Gloryju 17 ne dolazi u pitanje. Do meča je ostalo više od mjesec dana i hrvatski borilački as će imati sasvim dovoljno vremena i za posebnu pripremu za novog protivnika koje će biti odabran.

Podsjećamo da je Filipović svoj prvi meč za Glory odradio u Zagrebu prije otprilike dva mjeseca. Kontroverznom odlukom je poražen od legendarnog Remyja Bonjaskog kojem je to bio oproštajni meč na kraju karijere.

>> Otkazan meč Cro Cop vs. Barry! Mirko čeka novog protivnika

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.