RIZIN Confessions

Cro Cop upao raskrvarenom Martinezu u svlačionicu: Zaslužuješ revanš!

Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
Cro Cop
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
Cro Cop
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
Cro Cop
24.10.2018.
u 17:02
Filipović je Martineza pobijedio već u prvoj rundi nakon što je liječnik prekinuo meč zbog velike posjekotine na glavi borca iz Guama.
Pogledaj originalni članak

Japanski RIZIN objavio je novi nastavak “RIZIN Confessions” magazina u kojemu se prisjetio posljednje priredbe održane 30. rujna. U magazinu je između ostaloga prikazano što je prethodilo borbi Mirka Filipovića i Roquea Martineza, kako je njihov srazu izgledao u ringu, ali i što je uslijedilo po svršetku meča. 

“Oporavio sam se jako brzo, brže nego što je itko mogao zamisliti. Sada sam opasniji nego u svojim Pride danima. Mislim da sam danas bolji borac”, izjavio je Cro Cop u intervjuu prije borbe.

Svoje tvrdnje je dokazao i u samom dvoboju u kojem je rutinirano pobijedio borca s Guama nakon što je liječnik prekinuo meč u prvoj rundi zbog velike posjekotine na Martinezovoj glavi, prenosi Fightsite.hr

RIZIN-ove kamere su otkrile i razgovor između Roquea Martineza i njegovog trenera prilikom izlaska iz dvorane, a u kojem trener tvrdi da se ne radi o porazu i da je bio odličan do tog trenutka.

U nastavku se u Martinezovoj svlačionici pojavljuje i Cro Cop, koji mu pruža ruku i kaže mu da s obzirom na posjekotinu i način na koji je meč završio zaslužuje revanš.

“Zaslužuješ revanš. Možda na Staru godinu…”, ponudio je Filipović.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

FR
Frapin
18:13 24.10.2018.

Odrasti junače i pogledaj se u ogledalo!!!!

GV
golub Vaso
17:34 24.10.2018.

hormoni rasta imaju nuspojave Mirko