Tottenham

Crouchova dva žuta kartona rekord su Lige prvaka

Foto: 'SUSANA VERA'
Crouchova dva žuta kartona rekord su Lige prvaka
06.04.2011.
u 17:22
Osim što je svoju momčad ostavio na cjedilu, napadač Tottenhama Peter Crouch s dva žuta kartona u prvih 15 minuta upisao se u knjige rekorda Lige prvaka kao najbrži kojemu je to uspjelo.
Pogledaj originalni članak

– Žao mi je Petera, možda mu je sudac i mogao progledati kroz prste kod drugog žutog kartona. No, Crouch je trebao biti malo oprezniji, sam si je kriv. Iako, neki suci sigurno bi mu oprostili drugi start, vjerojatno bi ga samo upozorili – smatra branič madridskog Reala, Portugalac Ricardo Carvalho.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BR
brkica2
16:11 06.04.2011.

Crouch je iskoristiv samo u slučaju ako Totenham napada i ako se igra u šesnaestercu gdje ima dosta nabaca sa strane. Da sam trener uopće ne bi igrao protiv Reala. Real ih je stisnuo u mišju rupu, a da je i bilo kontri kome bi Crouch pobjegao onako spor