Dinamo

Cufré i Vrsaljko bit će spremni za 13. srpnja

Foto: 'Marko Prpic/PIXSELL'
Cufré i Vrsaljko bit će spremni za 13. srpnja
06.07.2011.
u 21:41
Posljednju utakmicu prije drugog pretkola Lige prvaka za Dinamo nisu igrali Šime Vrsaljko i Leandro Cufré, dvojac koji ima svoje mjesto u udarnoj postavi.
Pogledaj originalni članak

– U Sloveniji smo trenirali na prilično tvrdim terenima pa ih malo zatežu listovi. Iz opreza sam ih izostavio za susret s Bakuom, ali neće biti problema – kazao je trener Kruno Jurčić.

Vrsaljko je i hodao s posebnim trakama zalijepljenim na listu lijeve noge, ali nimalo zabrinut, a Cufré se smješkao. Valjda razloga za smiješak ima i Jurčić. Iako je Ivan Tomečak igrao odlično na poziciji desnog braniča i velika je šteta što će vjerojatno biti na klupi, Vrsaljko će igrati. No, važnije je da se oporavi Cufré, jer Domagoj Vida, koji ga je zamijenio u igri protiv Bakua, dosta je "plivao", krivo procjenjivao loptu, kasnio.

– Zato što ne igra izgubio je osjećaj za igru i zbog toga griješio – kaže Jurčić.

– Potrbušnica mi je sve bolje, kao cigla je – našalio se i Ante Rukavina na svoju ozljedu.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

SA
santos008
21:50 06.07.2011.

Ovaj Vrsaljko mi se cini da ne moze odgovoriti obavezama koje se od njega ocekuje pa je stalno\'\'povrijedjen\'\' i njegove vrjednosti su prenapuhane ko i Modriceve.

SE
serđo
21:58 06.07.2011.

nikad se ne treba zamoriti u ponavljanju da je neigranje potentnog dinamitaša tomačeka veliki grijeh struktura građanskog. prisjetimo se samo stvari od lani, dvije najbolje tekme (i jedine vrijedne spomena), villareala i ajduka. tko je omogućio svima da se proslave 8rukavini i bećiraju), svojim konstantim pritiskom po desnoj strani? jasno, tomaček. i sad se kuka kako se nema kome dati lopta u for. pa neće ju mile i salamir gurnuti alispahiću ili krauču iz babine grede. jednostavno je nepojmljivo da usukani i spremni igralec kao tomaček ne igra. pa nije moguće da će igrati kod debilića, a ne u građanskom.

DU
Deleted user
23:11 06.07.2011.

serđo, to je jasno svima osim kurčiću. on formaciju prilagođava alispahiću i krstanoviću koji zajedno nemaju 3 utakmice u eurokupovima. no, maminjo je vidio interes u postavljanju tog \'stručnjaka\' na klupu, nadajmo se da nam se to neće obiti o glavu.