CONCacaf Liga prvaka

Cvitanić strijelac za Pachuhu

Foto: Reuters
Cvitanić strijelac za Pachuhu
31.03.2010.
u 11:29
Nesuđeni hrvatski reprezentativac i posuđeni igrač Ajaxa na stažu u Pachuci Dario Cvitanich zabio je gol u gostujućem 1-1 remiju svog kluba na gostovanju kod Toluce u prvoj polufinalnoj utakmici CONCACAF Lige prvaka.
Pogledaj originalni članak

U sudaru dvaju meksičkih klubova Cvitanich je zabio vodeći gol na utakmici u 34. minuti nakon asistencije Paula Aguilara, a konačan je rezultat postavio Edgar Duenas u 78. minuti.

Valja spomenuti da je Toluca susret završila s devet igrača budući je u 79. minuti isključen Angel Alzaman, a Diego Novaretti tri minute kasnije.

Uzvratni dvoboj na rasporedu je 8. travnja.

U drugom polufinalnom dvoboju koji je na rasporedu 1. travnja sastaju se također meksički klubovi Cruz Azul i Pumas UNAM.

CONCACAF Liga prvaka, polufinale:

Toluca – Pachuca 1-1 (Duenas 78 / Cvitanich 34)

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.