U DOBROJ FORMI

Cvitanich: Ajax kod kuće mora svakog pobijediti

Foto: Reuters
Cvitanich: Ajax kod kuće mora svakog pobijediti
26.09.2009.
u 14:11
Argentinac hrvatskih korijena Dario Cvitanich (25) dao je kratak intervju za internet stranice svog kluba Ajaxa uoči nedjeljnog dvoboja 8. kola nizozemskog nogometnog prvenstva protiv Den Haaga.
Pogledaj originalni članak

Cvitanich je trenutno na brojci od četiri postignuta prvenstvena gola u pet odigranih utakmica, od kojih je čak tri postigao Bredi u domaćoj 6:0 pobjedi nad Bredom prije dva tjedna.

Cvitanich kaže da svoj kvalitetan učinak na terenu nije burno slavio:

- Organizirao sam tek neki roštilj s najbližim prijateljima.

Uoči starta sezone postojale su glasine da bi argentinski napadač mogao napustiti klub iz Amsterdama, što je mu je, priznaje, unijelo puno nesigurnosti.

- Nisam znao gdje ću nastaviti karijeru. Hoću li se vratiti u Argentinu ili ostati. Ali na kraju mi je drago jer sam ostao. Volim ovaj klub.

Utakmica protiv Den Haaga na Amsterdam Areni argentinskom je napadaču ostala u dobrom sjećanju još iz prošle sezone kada je on zabio sva tri gola za uvjerljivu 3-0 pobjedu.

- Za Ajax je važno pobijediti u svakoj domaćoj utakmici. Iako je Den Haag trenutno dobar (sedmo mjesto na ljestvici, šest bodova manje od trećeplasiranog PSV-a), mi moramo od prve minute dominirati utakmicom i pokazati da smo gazde na domaćem terenu. Ove sezone moramo biti bolji nego prošle (završili kao treći, op.a.) - zaključio je Cvitanich, kojeg ugovor s Ajaxom veže do lipnja 2013. godine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.