Bernd Schuster

Da je Barcelona normalan klub, potjerala bi Guardiolu!

Foto: Pixsell
Da je Barcelona normalan klub, potjerala bi Guardiolu!
12.04.2012.
u 20:30
- Pobjeda Reala ništa ne mijenja, do kraja prvenstva Real ima puno teži raspored - rekao je Adriano
Pogledaj originalni članak

Dvoboj Reala i Atletica uživo je pratio i bivši trener Madriđana Bernd Schuster. Nakon utakmice izjavio je da je Guardiola već trebao biti bivši na klupi Barcelone!

– Prije mjesec dana, dok je Real imao 10 bodova prednosti u prvenstvu, Guardiola je izjavio da ne vjeruje u naslov. Da je Barcelona normalan klub, smijenili bi ga istog trenutka – rekao je Nijemac.

Sad kada je zaostatak smanjen na četiri boda, i te kako je narastao apetit igračima i stručnom stožeru Barcelone.

– Pobjeda Reala kod Atletica ništa ne mijenja, do kraja prvenstva Real ima puno teži raspored od nas, čeka ga nekoliko dvoboja u kojima bi mogao kiksati. Nećemo se predati dok postoje i najmanje šanse – rekao je lijevi bočni igrač Barcelone, Brazilac Adriano.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.