DALIĆEVA HRVATSKA ZA POVIJEST

Dalić opleo po VAR-u i poručio: Gvardiol je najbolji stoper svijeta!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Dalić opleo po VAR-u i poručio: Gvardiol je najbolji stoper svijeta!
01.12.2022.
u 20:31
- Te crte povlače se tamo-vamo, kako kome paše. No to nas nije pokolebalo", kazao je Dalić, koji je iskoristio priliku i da apostrofira nastup Joška Gvardiola koji je još jednom oduševio svijet.
Pogledaj originalni članak

Nakon plasmana u osminu finala SP-a, drugi put otkako je hrvatski izbornik, Zlatko Dalić isijavao je ponos i čestitao igračima na velikoj borbi protiv Belgije (0:0). Priznao je Dalić pošteno kako je Hrvatska imala puno sreće, ali je poručio i kako je njegovoj reprezentaciji VAR poništio čist jedanaesterac zbog jedva vidljivog zaleđa Andreja Kramarića.

"Imali smo čisti penal, ali opet nam se VAR ukazao. Te crte povlače se tamo-vamo, kako kome paše. No to nas nije pokolebalo", kazao je Dalić, koji je iskoristio priliku i da apostrofira nastup Joška Gvardiola koji je još jednom oduševio svijet.

"Ne bih govorio o pojedincima, bili smo momčad. Nitko se nije štedio, Perišić je spašavao gol u naših 16 metara, pa se i Luka vratio nazad... Ali Gvardiol... On je najbolji stoper na svijetu. Ovako zrelo odigrati, u njegovim godinama, to je nevjerojatno. Ovo što on igra, s kakvom elegancijom iznosi loptu... Najbolji je stoper svijeta", rekao je Dalić. 

>> Specijalna SP emisija: Delirij u redakciji Večernjeg zbog Gvardiola: Hoćete li sada konačno više cijeniti naš nogomet? 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

DA
danijelrukavina4
21:46 01.12.2022.

Igrali smo dobro, ali nas je i pomazila sreća. Zlatko Dalić - uvodi i ostale sa klupe u igru. Dio tereta moraju ponijeti, i ja sam siguran da bi ga ponijeli i Šutalo, i Budimir i Oršić i ostali sa klupe. Mora se dati prilika ovim standardnim da se odmore. Ušli ste u drugi krug - nakaut fazu. Igrati znate. Vaša je velika prednost što Vas se ovi "veliki" boje, jer ste nepredvidivi. Ako Vas dobro krene, nitko protiv Vas nije siguran. I to ovi veliki znaju. Samim ulaskom u drugi krug opravdali ste očekivanja. Ovo dalje - sve ovisi o Vama. Nemate nikakvog opterećenja, jer ste zacrtani cilj postigli. Što bi se reklo - sada na dalje igrate za svoju dušu. Ponavljam, možete protiv svakog - upamtite to. I ima Vas dosta.

ZG
zg1985
21:59 01.12.2022.

znaci ovo se dogodilo sad i nikad vise da lukaku onakve "mrtvace" promasi..ali dobro,za velike stvari treba i velika doza srece

BU
buducadijaspora
21:48 01.12.2022.

Ako dobimo japan onda je sve otvoreno daj bize da se stvori atmosfera u svlačionici dečki ako ovo citate atmosfera vam je najvažnija a sad nakon ovoga se može stvoriti ona magija koje do sad nije bilo ko prije četiri godine, mi smo iz vas a Dalicu poručujem da se ludi rezultat stvara ludim odlukama tj hrabrim koje se čine lude koliko su hrabre, zato samo naprijed ne biti ziheras nema se sto izgubiti već ste pobjednici