PONOSNI LITAVAC

Dambrauskas: Najsretniji sam trener jer imam igrača kao što je Livaja

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Dambrauskas: Najsretniji sam trener jer imam igrača kao što je Livaja
29.01.2022.
u 14:29
- Najsretniji sam trener što imam u momčadi igrača kakav je Livaja. Kada se pogleda u prošlost, Hajduk je uvijek imao jednog takvog igrača u momčadi. Očekujem doprinos i od Biuka, Ljubičića, Mlakara, ali i od svih ostalih. Naravno, ne možemo od Biuka i Ljubičića očekivati da u svakoj utakmici igraju kao Livaja. On ipak ima deset godina više od njih - rekao je Dambrauskas
Pogledaj originalni članak

Hajduk prvu utakmicu u nastavku HNL-a igra danas (17.05) u gostima kod Šibenika. U pripremnom razdoblju bijeli nisu baš bili u posebnoj formi, ali trener Valdas Dambrauskas je optimističan.

- Ne treba se okretati i gledati što se moglo drukčije. Bilo je to izazovno razdoblje, nije bilo lako, ali zahvaljujući svima u klubu dobro smo ga prebrodili. Imam na raspolaganju sve igrače. Ne mogu reći da su svi tjelesno jednako pripravni. Neke je igrače koronavirus pogodio malo jače, neki su imali lakše simptome. Mislim da će trebati proći neko vrijeme da dio igrača bude u optimalnom stanju - rekao je Litavac pa se osvrnuo na suparnika:

- Šibenik ima novog trenera i njegovi će igrači sigurno biti posebno motivirani. Ali mi smo Hajduk, vjerujemo u sebe.

Koliko Biuk, Mlakar i Ljubičić mogu pomoći Livaji?

- Najsretniji sam trener što imam u momčadi igrača kakav je Livaja. Kada se pogleda u prošlost, Hajduk je uvijek imao jednog takvog igrača u momčadi. Očekujem doprinos i od Biuka, Ljubičića, Mlakara, ali i od svih ostalih. Naravno, ne možemo od Biuka i Ljubičića očekivati da u svakoj utakmici igraju kao Livaja. On ipak ima deset godina više od njih.

NAPREDOVAO JE

Navijači su tražili ovo pojačanje i dobili ga: Poznato lice se vratilo na Poljud

- Kada Hajduk zove nema tu puno razmišljanja, sjeli smo za stol, brzo smo se  dogovorili i zaista sam sretan što sam se vratio. Skupio sam dosta iskustva u proteklih nekoliko godina, smatram da sam dosta napredovao kao igrač i želim to što prije pokazati na terenu. Vidim da je ovo neki novi Hajduk, jedva čekam priključiti se ekipi i zaigrati prvu utakmicu - kazao je Mikanović koji nije skrivao zadovoljstvo zbog povratka na Poljud.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.