Darijo Srna vjeruje da najveću utakmicu u karijeri neće završiti pognute glave

Darijo Srna: Vrijeme je da me Roberto Carlos upozna

Foto: import
Darijo Srna: Vrijeme je da me Roberto Carlos upozna
12.06.2006.
u 18:34
Pogledaj originalni članak

Razmišlja samo o utakmici. Darijo Srna i njegov cimer Niko Kranjčar najradije leže u sobi i razgovaraju o tome što ih čeka večeras u Berlinu. - Jedva čekam da utakmica napokon počne. Već me počela hvatati lagana nervoza, ona pozitivna, svi smo u momčadi nestrpljivi. Ima nas dosta mladih igrača, naravno da razgovaramo samo o utakmici. Na trenutke mi se čini kao da ću eksplodirati - kaže Srna.

Takvu utakmicu Srna još nije igrao. Hrvatska je suparnik svjetskom prvaku. Taj će dvoboj gledati milijarde. - To je najveća utakmica u mojoj karijeri, najveće natjecanje. I zato adrenalin raste. Želja za početkom utakmice, nestrpljivost i sve ostalo što usto ide Srni ipak nisu otupjeli realnost.

- Brazil je bolji od nas, kvalitetniji i favorit je. Ali, mi ćemo gristi. Nećemo se predati zbog njegove veličine. Pa i Brazilci su ljudi od krvi i mesa. Vjerujem da možemo iznenaditi i izvući neodlučeno. Bez obzira na svu moć Brazilaca - kazao je Darijo. A jednu od veličina Srna će večeras imati za izravnog suparnika. Roberto Carlos nadirat će po lijevom boku. Nadirat će i Srna prema njemu. I to nimalo plaho.

- Znam što me čeka u dvoboju protiv Roberta Carlosa. Svaka je riječ suvišna. Toliko puta gledao sam ga na televiziji da znam svaki njegov pokret. Roberto Carlos mene ne pozna, možda je baš sada u Berlinu došlo vrijeme da me upozna - zaključio je Srna. (O. M.)

Pogledajte na vecernji.hr