Kranjčar i Srebrić u Berlinu gledali hrvatsku četvorku

Darijo Srna zabio i asistirao za Šahtar

02.04.2006.
u 01:07
Pogledaj originalni članak

Izbornik Zlatko Kranjčar i glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić subotu su na vikend-turneji Njemačkom proveli u Berlinu.
 Pregledali smo stadion u Berlinu na kojem ćemo igrati s Brazilom, pregledali smo i stadion na kojem ćemo trenirati uoči utakmice, obišli smo hotel Westin u kojem ćemo boraviti, bili smo na utakmici u kojoj je Hertha s 2:0 pobijedila Stuttgart pogocima Marcelinha  izvijestio je Srebrić.
 
Hrvatska četvorka?
 Josip Šimunić pomalo je iznenađujuće nakon duge stanke zbog ozljede odigrao cijelu utakmicu, Niko Kovač ušao je osam minuta prije svršetka. Soldo i Carević bili su dobri u poraženom sastavu.
Razgovaralo se i s Herthinim trenerom Falkom Götzom i menadžerom Dieterom Hoenesom. Obojica su Šimunića i Kovača ocijenili kao "vrhunske profesionalce".

Od ostalih naših "Nijemaca" igrali još i Vranješ i Klasnić za Werder. U pobjedi Bayera nije sudjelovao Babić.
Titulom najboljeg Hrvata u inozemstvu u subotnjim utakmicama okitio se Darijo Srna, koji je odigrao sjajno u pobjedi Šahtara kod Stala (3:1). "Hrvatski Beckham" namjestio je prvi i postigao treći pogodak za narančaste.
Vratar bečke Austrije Didulica u susretu s Admirom (4:4) "popio" je četvorku, no nije kriv za pogotke. Prvi pogodak za Admiru postigao je Nino Bule. Tokić nije nastupio za Austriju.

Ivica Olić ušao je u 71. minuti za moskovski CSKA u remiju kod Spartaka, dok je Boško Balaban ušao u 75. za Club Brugge, koji je doživio katastrofu kod Genta (4:1). Butina i Leko nisu nastupili za goste.
Na Apeninima su igrali Dario Šimić za Milan i Robert Kovač za Juventus. (zv - mš)

Pogledajte na vecernji.hr