PORUKA UPRAVE

Dario Šimić: Bišćan i stožer ostaju u Dinamu, imaju našu maksimalnu podršku

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Pula: Utakmica 2. kola HNL-a između NK Istra 1961 i GNK Dinamo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Astana: Trening nogometaša GNK Dinamo uoči utakmice UEFA Lige prvaka protiv Astane
20.08.2023.
u 10:18
Nažalost, nismo zatvorili utakmicu. S tim nismo zadovoljni. Treba vidjeti zašto nam se često događa da gubimo utakmice u posljednjim minutama, rekao je između ostalog Šimić
Pogledaj originalni članak

Nogometaši zagrebačkog Dinama ispustili su u sučevoj nadoknadi plasman u doigravanje za Ligu prvaka, kad su primili dva pogotka čime je AEK izjednačio na 2:2 i tako se s ukupnih 4:3 plasirao u zadnje kolo kvalifikacija za elitno europsko klupsko natjecanje.

Dinamo je s dva pogotka (Šutalo 45+1', Ljubičić 65') preokrenuo 2:1 deficit iz prve utakmice, a zatim je uslijedio još jedan nevjerojatan preokret.

AEK je prvo zabio preko Arauja u 92. minuti nakon odbijanja lopte u kaznenom prostoru Dinama. I kad smo mislili da će utakmica ići u produžetke, AEK je u 100. minuti dobio kazneni udarac, kojeg je sinoć briljantni Dominik Livaković obranio Garciji, no na odbijancu je bio Domagoj Vida koji je zabio i izbacio Dinamo iz Lige prvaka.

Nakon utakmice pred novinare je izašao član Uprave Dinama Dario Šimić te prokomentirao jednu od najdramatičnijih utakmica u povijesti Dinama.

- Bili smo blizu, ponosni smo na dečke kako su igrali 92 minute. Nažalost, nismo zatvorili utakmicu. S tim nismo zadovoljni. Treba vidjeti zašto nam se često događa da gubimo utakmice u posljednjim minutama. Naša sezona traje do kraja ove godine, već u četvrtak je nova utakmica - rekao je Šimić.

Nakon toga je Šimić odgovoriio na pitanje je li Bišćanova trenerska pozicija u Dinamu sigurna poslije ispadanja iz Lige prvaka.

- Vjerujem da je ovo strašan šok za trenera i stožer. Imaju našu maksimalnu podršku, kao što su imali i do sada. Na raspolaganju smo im. Oni su ti koji moraju analizirati svoj posao i vidjeti kako da podignu ekipu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 40

ĆA
ĆanotaKrljo
10:34 20.08.2023.

dovoljno je baciti pogled na lica s naslovnice pa da vidimo budućnost Dinama ... jad tuga i bjeda ! pametnom dosta 😒

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
10:27 20.08.2023.

Naravno da ostaju jer dosljedno ispunjavaju dogovorenu misiju uništavanja Dinama i posljedično hrvatske reprezentacije.

EJ
ejStef
10:38 20.08.2023.

Kumovi, naravno. Nesposobna uprava, nekompletan trener. Ovo će jako, jako puno koštati (i već košta)... Nevjerojatno uništavanje Dinama. Samo tako, preko noći, uništiti desetljeća rada... Šimić je poslao Karlovac u niži rang natjecanja, sada se trudi uništiti i DInamo. Nije čudo da su ga potjerali iz Milana čim su skužili kakav je. No, Milan je ozbiljan klub, nije to grupa amatera koja vodi Dinamo...