Sada je službeno

Davor Šuker: Mila Horvat će iskustvom pojačati HNS

Foto: HNS
Mila Horvat
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
mila horvat
Foto: Marko Lukunic/Vecernji list
8.8.2008., Zagreb - Voditeljski dvojac Pekinskog dnevnika tijekom trajanja Olimpijskih igara, Mila Horvat i Ivica Blazicko. Photo: Marko Lukunic/Vecernji list
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
mila horvat
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
mila horvat sandra perković
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Mila Horvat
Foto: Grgur Žučko/pixsell
mila horvat
17.02.2016.
u 13:26
Vijest da je donedavna HRT-ova uzdanica uključena u organizaciju HNS-a potvrđuje da projekt HNS Televizije ide prema realizaciji.
Pogledaj originalni članak

Čini se kako je sve bliža realizaciji priča koju je u srpnju pokrenuo predsjednik HNS-a Davor Šuker najavivši kvalitetnije praćenje domaćeg nogometa osnivanjem HNS Televizije. 

– Trenutačno odrađujemo posljednje pripreme za televiziju, na kojim će se platformama prikazivati, tko će raditi... a o svemu ćemo detaljno moći govoriti početkom iduće godine – kazao je u prosincu glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak i nastavio:

– Neupitna je ambicija da ulazimo u projekt pokretanja televizije. Plan je, dakle, s početkom emitiranja početi 2016. godine.

Odmah se počelo nagađati kako bi jedno od lica HNS-ove televizeje trebala biti Mila Horvat koja je baš u prosincu napustila HRT.

- To je odluka koja nije bila jednostavna, ali je u skladu s mojim prioritetima. Odlučila sam napraviti značajne i potrebne promjene u svojemu životu. Odlazim ispunjena, mirna, zadovoljna i ponosna na sve što sam napravila - izjavila je tada Mila.

Stoga današnja vijest da je donedavna HRT-ova uzdanica uključena u organizaciju HNS-a potvrđuje kako projekt televizije ide prema realizaciji.

- Izuzetno mi je zadovoljstvo što će Mila Horvat svojim znanjem i iskustvom pojačati organizacijsku shemu i buduće projekte u Hrvatskom nogometnom savezu - prednosi danas HNS na svojim stranicama izjavu Davora Šukera.

>>Mila Horvat odlazi s HRT-a: 'Odlučila sam se za značajne promjene u životu'

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 47

Avatar comparator
comparator
13:44 17.02.2016.

Hrvati glave skupa ! Jugo četnička kamarila je htjela svastikom srušiti Hrvatsku. Divljali su na stadijonima i mahali nepoželjnim znamenjem ,optuživali Hrvate za fašizam i tajnim službama se služili za manipulaciju osobnim podacima građana za konstruiranje optužnica . Prisluškivali su predsjednicu i Karamara ,krali na izborima i sve to prikazivali na HRT-u kao činjenice ,a glavni cilj im je bio podrediti Hrvate u Hvatskoj ,nametnuti im krivnju i strah. E nečete bando !

HB
hr_bombarder
14:09 17.02.2016.

Sada drug Ostoja Rankovic ima sansu dobiti 20,000 kn od policije kad otkrije tko je crtao kukasti kriz na Poljudu!!!

DU
Deleted user
13:58 17.02.2016.

Što vam smeta? Što je žena? Što je lijepa i sexi? ili što je uspješna? Ma jasno je ako nije bahati Milanće....glavno je glasujete za "ni dedu ni babu...novu predsjednicu UN-a Vesnu Pusić...ili mozda ljepoticu..."pipl mast trast as"