Kritika trenera

De Boer: Murić je daleko ispod razine koju sam očekivao

Foto: Matija Topolovec/Pixsell
De Boer: Murić je daleko ispod razine koju sam očekivao
08.08.2014.
u 16:45
- Nije igrao šest mjeseci, a unazadila ga je i ozljeda. Moramo biti oprezni s njim i polagano ga uvesti u momčad, zaključio je nizozemski strateg
Pogledaj originalni članak

Ajax u nedjelju protiv Vitessea kreće u obranu naslova prvaka Nizozemske, ali u sastavu neće biti Roberta Murića, novog pojačanja iz redova zagrebačkog Dinama. Murić je krajem srpnja konačno dobio dozvolu od Fife da zaigra za slavni klub, a time je konačno i završila trakavica s Dinamom. No, netreniranje i nedavna ozljeda ostavile su traga na Muriću, kojeg je novi trener Frank de Boer kritizirao.

- Njegov zaostatak je velik, uistinu značajno zaostaje. Došao je u novi klub, u novu sredinu, ali je daleko od razine koju sam očekivao od njega, rekao je De Boer pa nastavio:

- Nije igrao šest mjeseci, a unazadila ga je i ozljeda. Moramo biti oprezni s njim i polagano ga uvesti u momčad, zaključio je nizozemski strateg.

>>Murić: Odluku o odlasku iz Dinama ubrzao je Mamićev napad na moga oca

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

JU
juma
17:33 08.08.2014.

Ovako je malac pričao prije nekoliko dana: " U Ajaxu mladi igrači brže dobivaju šansu. I uvjeren sam da ću ovdje igrati u prvoj momčadi. Ajax, naime, nema krilnoga napadača i inzistirao je baš na meni." Očito je kako trener i odgovorni ljudi u Ajaxu stvar vide malo drugačije i da su zapravo razočarani svojim "pojačanjem". Sada slijedi posudba, pa opet posudba, pa raskid ugovora i povratak u nekog hrvatskog drugoligaša. Šteta. Doveo si je u pitanje karijeru i prije no što je ista započela.

Avatar mlijeko
mlijeko
16:56 08.08.2014.

Ništa od karijere...još jedan koji je propao...zbog menadžera željnjih lake zarade....

JA
JackRussell
17:51 08.08.2014.

Kakav god Mamić bio, on bi ovog malog negdje uspio prodat kad bi stasao kao mladi igrač. No, obitelji Murić si je zamislila da je mali neka klasa da će se u njihovu blagajnu počet slijevat milijuni, e ne ide to tako.