MIGUEL HERRERA:

'Dečki su odradili sjajan posao i pričali gdje je najvažnije - na terenu!'

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
herrera
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
herrera
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
herrera
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
herrera
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
herrera
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Miguel Herrera
24.06.2014.
u 00:37
- Ono što smo htjeli to smo i ostvarili, došli smo do važne pobjede, hvala navijačima na potpori - rekao je meksički stručnjak.
Pogledaj originalni članak

Meksiko je u šest nastupa na svjetskim prvenstvima ostvario šest plasmana u osminu finala, što znači da su konstantni u svojim nogometnim pohodima te je to najbolji pokazatelj kritičarima o kako se neugodnoj reprezentaciji radi.

A vodi ih talentirani stručnjak Miguel Herrera, izbornik koji itekako dobro poznaje navike i mogućnosti svojih nogometaša te igru tome i prilagođava. A učinio je to u dosadašnje tri utakmice i više nego sjajno.

- Ono što smo htjeli to smo i ostvarili, došli smo do važne pobjede, hvala navijačima na potpori i nadam se da ćemo ih još uveseljavati. Ne znam čemu se svi čude što se nismo slomili pod pritiskom, pričali smo na terenu, tamo gdje je i najvažnije. Dečki su odradili sjajan posao - rekao je Herrera i napomenuo da je ovo jedan od sretnijih dana u njegovom životu, ali i da se nada kako će uskoro biti još sretnijih.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Kapetan Meksika Rafael Marquez debitirao je protiv Hrvatske 2002. i svi smo željeli da mu i oproštaj na svjetskim prvenstvima bude protiv nas, ali on je umjesto toga zabio i presudio nam. Time je zabijao na tri različita prvenstva i ukoliko postigne još jedan pogodak bit će rekorder Meksika po broju pogodaka na prvenstvima.

- Ostavili smo srce na terenu, na pravi način smo odigrali utakmicu, ali idemo korak po korak i gledamo samo prema sljedećoj utakmici. Cilj je pokazati istu razinu igre. Što se rekorda tiče, ne razmišljam o njima, želim da svi zajedno ispišemo novu stranicu povijesti.

>> Hrvatska se oprostila od Svjetskog prvenstva nakon uvjerljivog poraza od Meksika

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

BA
banini
06:45 24.06.2014.

Tako je Herrera, čestitam na pobjedi. Nogomet se igra na igralištu, tamo se i provodi taktika, a ne na pressicama. Nacrtao si Niki dobro kako se igra nogomet, možda momak nešto i nauči. Uzmi ga za šegrta.

Avatar cera
cera
07:25 24.06.2014.

Jesi mu ga spustija

Avatar adko49
adko49
08:30 24.06.2014.

Svaka im cast,Mexicanci su bili bolji.To je za mene najbolji tim na SP.