Ni blizu Ćorluki

Dejan je skuplji čak i od Vidića

Foto: Anto Magzan
Dejan je skuplji čak i od Vidića
11.01.2010.
u 10:00
Dinamov igrač, s obzirom na poziciju koju igra, spada među najunosnije transfere braniča. Skuplji je čak i od Manchesterova Nemanje Vidića.
Pogledaj originalni članak

S transferom od sedam milijuna eura, Dejan Lovren nadmašio je i jednoga od najboljih svjetskih stopera Nemanju Vidića. Njegov prvi transfer, kada je Vidić bio 23-godišnjak, iz Crvene zvezde u moskovski Spartak stajao je 5,6 milijuna eura. Kasnije su ga Rusi prodali Manchester Unitedu za 10,2 milijuna eura.

Chelseajev igrač Branislav Ivanović prodan je iz OFK Beograda u moskovski Lokomotiv za samo milijun eura, a Englezi su ga prije 2,5 godine kupili za čak 12 milijuna. Najskuplji branič s ovih prostora još dugo bit će Vedran Ćorluka koji je iz Dinama u Manchester City prešao za 13 milijuna eura.

Oproštaj sa suigračima

Dinamove igrače okupio je uoči priprema upravo Lovren, no teško je vjerovati da će se sutra u plavoj trenirci i on pojaviti pod maksimirskim jugom. Za druženje je izabrao kafić Jackie Brown, okupljalište zagrebačke zlatne mladeži.

 Bez djevojaka, uz šalu i bezalkoholna pića najtužniji su bili prijatelji Tomečak, Barbarić i Badelj, a Bišćan je - već naviknut na takva okupljanja – zakasnio.

– To što smo se našli na piću, ne mora značiti i da je oproštajno – napomenuo je slavljenik Lovren.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.